Vasile Gherasim a demisionat din PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mișcării Populare

Vasile Gherasim a demisionat din PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mișcării Populare
Publicat: 22/07/2013, 16:52

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, arătând că, în condițiile în care în jurul Mișcării Populare se va înființa un partid, este posibil să se alăture acestuia.

„Este de notorietate că am făcut parte din grupul care a susținut-o pe Elena Udrea la alegeri, iar după alegeri s-a instaurat în partid o pace rece. În condițiile în care proiectele mari pe care le-am susținut – regionalizarea și altele – sunt în stand-by, am considerat că trebuie să demisionez din PDL”, a precizat Vasile Gherasim.

El a spus că nu s-a înscris deocamdată în alt partid, fiind în așteptare.

„Deocamdată, sunt în așteptare. În condițiile în care se va transforma în partid sau se va înființa un partid în jurul Mișcării Populare, este posibil să mă alătur acestuia”, a mai spus Gherasim.

Și fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeș, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga și conducerea PDL „au uitat că există județul Argeș”.

Înainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Argeș. Dacă ar fi demisionat din partid, aceștia și-ar fi pierdut și mandatele de primari.

Excluderea celor 22 de primari și demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita președintelui Traian Băsescu în Argeș.

De altfel, în mediul politic din Argeș se vorbește despre faptul că acești primari s-ar îndrepta spre Mișcarea Populară.

Alina Novăceanu, [email protected]