Sorin Bogdan
27.06.2018
Politică

Victor Ponta amenintare Facebook Liviu Dragnea Statul Paralel propaganda motiune cenzura

Victor Ponta îl amenință prin Facebook pe Liviu Dragnea să nu mai intoxice românii cu propaganda Statului Paralel. Citește enigmaticul mesaj pentru "camaradul Liviu"

„M-am decis să prezint o fotografie – avertisment pentru Dragnea (știe el că mai am multe / știu că va înțelege mesajul meu, știu că MOARE DE FRICA celor de care a spus că nu îi este frică și îi cer ca mâine să ne lase să discutăm în Parlament despre problemele guvernării, fără să își mai pună Propaganda să ne intoxice cu marota „Statului Paralel”!,” amenință Ponta pe Facebook.

„Adevărul e că până acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel,” continuă Ponta. „A NEGOCIAT CU STATUL PARALEL dosarele sale. (…) Liviu Dragnea știe foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor săi – nu a existat niciodată un „Stat Paralel”, ci doar instituții ale Statului Român care au funcționat mai bine sau mai rău – iar Liviu Dragnea a luptat și luptă și azi să intre în grațiile acestor instituții și să negocieze cu acestea – iar atunci când nu le poate folosi în interesul său, le atacă sub denumirea de „Stat Paralel” ; dacă Justiția l-a condamnat, Dragnea înțelege că nu a „negociat” destul de bine cu „Statul”!”

Victor Ponta Liviu Dragnea

Fostul premier ar dori ca dezbaterile moțiunii de cenzură de astăzi să se concentreze pe adevăratele probleme ale guvernării, dintre care enumeră „inflația uriașă și creșterea creditelor, deficitul bugetar și comercial galopant, lipsa investițiilor publice și a absorbției fondurilor europene, politizarea și căpușarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructură mare sau de mediu”.

Victor Ponta îl amenință pe fostul „camarad Liviu” că, deocamdată, a tăcut, din jena de a spăla în public „rufele murdare” și – pretinde, în mod ciudat, el – „din respect față de Statul Român”.”Îl avertizez pe Liviu Dragnea să nu paraziteze discuția de mâine de la moțiunea de cenzură cu acele minciuni stupide și propaganda sinistră a „luptei cu Statul Paralel”.

Ponta este extrem de supărat pe Dragnea în ultima perioadă, după ce Camera Deputaților a refuzat să recunoască formarea grupului parlamentar Pro România, deși reușise să racoleze 11 deputați, iar el a fost exclus din Comisia de Afaceri Europene și din cea de Politică Externă și exilat la mult mai puțin importanta Comisie de Abuzuri.

 

Inchide