Victor Ponta: „Luni ar fi foarte bine să dăm jos acest Guvern ticălos”

Victor Ponta: „Luni ar fi foarte bine să dăm jos acest Guvern ticălos”
Ponta, mesaj dur pentru PNL: „Să spună că după vot nu se închide ţara, nu se vând toate companiile româneşti” / Sursă foto: Facebook
Publicat: 28/08/2020, 17:25

Victor Ponta a avut, vineri, o reacție dură atât la adresa Guvernului cât și adresa altor politicieni, precum Traian Băsescu. Victor Ponta spune că partidul Pro România va vota pentru demiterea Guvernului la Moțiunea de luni.

„Luni ar fi foarte bine sa dam jos acest Guvern ticalos – care se ocupa doar de Alegeri, afaceri cu bani publici si clientela politica a PNL / si, cu sprijinul Dlui Iohannis, sa punem un guvern competent , care sa se ocupe imediat de :

  1. Gestionarea Pandemiei
  2. Deschiderea scolilor si universitatilor
  3. Salvarea firmelor romanesti!

O sa reusim acest lucru ? Posibil – daca :

  1. “Conservele” si vanzatorii securisti din PSD nu mai trimit parlamentarii la Orban ( vezi cazul deputatei de Braila )
  2. Daca Dl Iohannis le readuce aminte celor de la UDMR ca vor sa fure Ardealul impreuna cu PSD
  3. Daca USR are curaj sa revina la o “politica noua si curata” pe care au abandonat-o de dragul lui Orban si al PNL”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

„Ca orice prostituată la apus de carieră Băsescu și PMP-ul lui ajută PSD la Primăria Capitalei”

Fostul premier îl compară pe fostul președinte Traian Băsescu cu „o prostituată la apus de carieră”.

Ca orice prostituata la apus de cariera Basescu si PMP- ul lui ajuta PSD la Primaria Capitalei si PNL la Guvern – orice client e bun pentru ei cat timp plateste!

Parlamentarii PRO Romania vor vota la vedere PENTRU demiterea Guvernului Orban / am fost singurii care am votat IMPOTRIVA investirii acestuia si singurii care am facut pana acum OPOZITIE! Iar curajul si consecventa dau intotdeauna roade bune!  Suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania!”, a mai scris Victor Ponta pe Facebook.