Victor Ponta: Voi propune PSD refacearea majorității, cu ALDE, fără Dăncilă sau Fifor

Redactor:
Teodor Bobei
Victor Ponta: Voi propune PSD refacearea majorității, cu ALDE, fără Dăncilă sau Fifor
Victor Ponta a declarat, luni,că după moțiunea de cenzură, va face o propunere oficială foștilor săi colegi din PSD, pentru refacerea unei majorități cu ALDE, dar "fără Viorica Dăncilă sau Mihai Fifor". Liderul Pro România a mai spus că propunerea de premier nu va fi de la Pro România sau PSD.

„Pot să cred că joi seară, la o oră după moțiunea de cenzură, o să fac o propunere oficială către toți foștii mei colegi de la PSD să refacem o majoritate, cu ALDE, fără Dăncilă sau Fifor”, a declarat Victor Ponta, luni, în Parlament.

Acesta a mai spus că vor discuta propunerea de premier joi seară, după moțiunea de cenzură.

„Propunerea de premier o discutăm joi după-amiază, (…) un premier care nu este nici la PSD, nici la Pro România, că-s orgoliile mari” ,a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro România a afirmat că Sorin Câmpeanu „s-ar califica” pentru postul de premier și că până la alegerile prezidențiale s-ar putea forma o majoritate de stânga.

„Sorin Câmpeanu este membru în Pro România și chiar e numărul doi. S-ar califica, evident, dar probabil că PSD n-ar accepta nicidoată pe cineva din Pro România. Important este că până la alegeri am putea avea o majoritate de stânga care să facă ce nu s-a făcut din 2016″, a mai zis acesta.

Fostul premier a mai precizat că exclude o guvernare cu PNL, USR sau PMP.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului joi, începând cu ora 10.00. Numărul necesar adoptării moțiunii este de 233 de parlamentari.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide