VIDEO | Răspunsul lui Marcel Ciolacu pentru Rareș Bogdan: Un gest nefericit să mergi la piață cu un ceas de 30.000 euro la mână, să cumperi pătrunjel

Publicat: 15/11/2023, 22:26
Actualizat: 15/11/2023, 22:30

Premierul Marcel Ciolacu răspunde la înțepăturile lui Rareș Bogdan legate de ruperea coaliției de guvernare, după ședința de luni, de la Vila Lac. Marcel Ciolacu l-a numit pe Bogdan drept „mitocan” și i-a dat un răspuns pe măsură: Este un gest nefericit mergi la piață cu un ceas de 30.000 euro la mână, cumperi pătrunjel, a spus liderul PSD ca urmare a mai multor imagini cu liberalii la o piață din Șimleul Silvaniei.

Marcel Ciolacu îi dă o replică pe măsură lui Rareș Bogdan. Întrebat despre afirmațiile prim-vicepreședintelui PNL precum dacă ar fi după el, ar rupe coaliția și mâine, liderul social-democraților nu l-a menajat și a răspuns pe măsură vis a vis de imaginile cu liberalii făcând piața. (detalii AICI)

Ți-ai luat aceste informații și după câteva ore și tu ieși în spațiu public încercând, de fapt și de drept, acoperiun gest nefericit mergi la piață cu un ceas de 30.000 euro la mână, cumperi pătrunjel. Normal românul se revoltă, e îndreptățit. În loc ieși și explici domnule, l-am primit cadou de la soție, întreține soția și mi-a dat cadou ceasul. Mi-a dat socru..., a răspuns Marcel Ciolacu.
Mai mult, șeful PSD a plusat și l-a numit pe Bogdan drept „mitocan”. De asemenea, Marcel Ciolacu nu l-a menajat nici pe fostul premier liberal, Florin Cîțu, încasatorul de serviciu al premierului, cu referire la situația vaccinurilor din timpul pandemiei.
Însemnă că ești un mitocan. Tu stai cu mine la masă 5h, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor și umpli televizoarele. Că tu i-ai atras atenția lui Iohannis PSD-ul fură românilor bani. Ce bani a furat PSD-ul? Vrea să-i amintesc în ce situație am găsit România când am hotărât cu Nicolae Ciucă facem această coaliție. În ce dezastru era? În ce criză socială era România, cu miliarde aruncate pe vaccinuri, cu bani furați în pandemie, când noi stăteam în casă cu pensionarii care n-aveau acces la sănătate. Vrea să. Eu pot le reamintesc n-am nicio, n-am nicio reținere, a plusat Marcel Ciolacu.

Declarațiile lui Rareș Bogdan

Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan a amenințat marți seara, în emisiune la Digi24, că „se va rupe coaliția” din momentul în care PSD va propune majorarea și unei singure taxe și că dacă nu era singur în partid, ar rupe coaliția și ar încerca să formeze un pol pe dreapta.

„Dacă ar fi după mine, mâine aș rupe coaliția cu PSD, dar eu nu pot decide singur că nu sunt doar eu în PNL”, a spus prim-vicepreședinte PNL.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, afirmă că prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan se află într-o „campanie electorală prost înțeleasă”, după ce europarlamentarul a amenințat cu ieșirea PNL de la guvernare, dacă PSD crește taxele și impozitele.

„Domnul Rareș Bogdan este într-o campanie electorală prost înțeleasă, pe care se pare că nu o putem întrerupe. A fost la întâlnirea de Coaliție, unde nu a avut nicio luare de poziție în sesnul celor pe care le-a exprimat la un post de televiziune…e ca în vorba aia, cineva aruncă o piatră și restul se chinuie să o găsească”, a spus Lucian Romașcanu. (detalii AICI)

CITIȚI ȘI:

VIDEO | Marcel Ciolacu spune că NU se rupe coaliția / Dacă cineva iese din coaliție, eu îmi depun mandatul la Cotroceni

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?