Vosganian, despre competiția dintre Iohannis și Dăncilă la prezidențiale: Așa de bine arată a blat

Vosganian, despre competiția dintre Iohannis și Dăncilă la prezidențiale: Așa de bine arată a blat
Publicat: 24/07/2019, 22:10

„Nu o văd bine după aia. (…) M-au întrebat de la un post de radio dacă eu cred că e un blat, o înțelegere secretă între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Și eu am spus că și dacă nu e un blat e păcat, că așa de bine arată a blat încât ar fi păcat să nu fie. Klaus Iohannis, dacă va câștiga un nou mandat, va fi mult mai relaxat în ce privește severitatea cu care tratează guvernarea și atunci fiecare își rezolvă treaba: Klaus Iohannis mai ia un mandat, Viorica Dăncilă își termină mandatul ei”, a explicat Varujan Vosganian, miercuri, la Antena 3.

ALDE a decis, miercuri, în forurile statutare, desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu drept candidat al partidului la prezidențiale.

La finalul ședinței ALDE de la Parlament, Tăriceanu a declarat a că nu se va retrage din cursa pentru prezidențiale în favoarea Vioricăi Dăncilă. El i-a transmis președintelui PSD să nu se aștepte la o astfel de decizie.

Ulterior, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, la TVR 1, că ALDE nu e legat „ombilical” de guvernare. Acesta a mai spus că, în cazul în care PSD nu împarte responsabilitățile și ia decizii singur atunci ALDE ar putea să renunțe la a avea portofolii guvernamentale.