#vreaupresedinte | Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis, după cinci ani de mandat la Cotroceni

Redactor:
Diana Grigore
#vreaupresedinte | Ce îl recomandă pe Klaus Iohannis, după cinci ani de mandat la Cotroceni
Considerat candidatul cu cele mai mari șanse, Klaus Iohannis vrea un nou mandat de președinte. Agenția MEDIAFAX și Gandul.info vă prezintă activitatea prezidențiabilului PNL, de la atacul constant la PSD, la modificarea legilor justiției, până la lipsa de reacție în unele situații.

Klaus Iohannis, politician român și fost profesor de fizică, a fost primar al orașului Sibiu și a câștigat toate alegerile la care a participat până acum. El a câștigat un mandat la Cotroceni pe 16 noiembrie 2014, iar de la 21 decembrie a preluat oficial mandatul de la predecesorul său, Traian Băsescu.

În 2009, când se lupta să obțină funcția de premier, Klaus Iohannis susținea că nu este dispus să folosească o posibilă creștere de popularitate pentru a candida la Președinția României, fiind o variantă posibilă, însă pe care nu o agrează.

În decembrie 2015, la un an de mandat, președintele Klaus Iohannis susținea că în 2016 „România educată” trebuie să devină un proiect de țară. Astfel, șeful statului a lansat proiectul „România educată”, dar abia în luna decembrie a anului trecut, după aproape patru ani de mandat la Palatul Cotroceni.

Citește continuarea pe platforma VREAU PREȘEDINTE

 
 
Inchide