VIDEO | Victor Ponta, despre Clotilde Armand: „Îmi place un pic mai mult decât Putin”

Publicat: 15/03/2022, 21:49
Actualizat: 16/03/2022, 13:20

Fostul premier Victor Ponta, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială ”Războiul din Ucraina”, transmisă live de Gândul, a dezvăluit, în cadrul unui dialog spumos cu jurnalistul, de ce Clotilde Armand este „perfectă” pentru Primăria Sectorului 1.

„Clotilde (n.r. – Clotide Armand, primarul Sectorului 1 ) este perfectă pentru sectorul 1. Eu sunt născut și crescut în sectorul 1. Îmi place un pic mai mult decât Putin. Imediat după Putin vine Clotilde. Să ai atâția bani si sa-i dai pe mâna doamnei Clotilde, înseamnă că ai o problemă”, explică fostul premier.

Reamintim că, în 2020, Clotilde Brigitte Armand a câștigat Primăria Sectorului 1 din Capitală, candidând din partea Alianței USR-PLUS. Este membru fondator al partidului Uniunea Salvați Romania.

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, precum Jurnalul național, Evenimentul Zilei, Adevărul, Mișcarea de Rezistență, Aleph citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase