• Publicat:
  • Actualizat:
Sănătate

Cea mai simplă metodă prin care o femeie poate avea orgasm de fiecare dată

Cea mai simplă metodă prin care o femeie poate avea orgasm de fiecare dată
Un grup de cercetători belgieni susține că a descoperit cea mai simplă metodă prin care o femeie poate avea orgasm de fiecare dată. Secretul constă în fantezii.

Orgasmul feminin a reprezentat de nenumărate ori subiect de studiu pentru oamenii de știință din toate colțurile lumii. Datele celei mai recente cercetări din domeniu arată că secretul atingerii orgasmului constă în fanteziile pe care femeia le are în timpul sexului, notează Men”s Health.

Oamenii de știință belgieni susțin că femeile care au orgasm deseori au capacitatea de a-și imagina mult mai ușor scene sexy în timp ce fac sex. Scenariile sexy joacă un rol important într-o viață sexuală reușită, ajutându-le pe femei să se concentreze pe plăcerile lor.   

Unele femei au orgasm greu din cauză că sunt distrase în timpul sexului, așa că pentru a le încuraja fanteziile, bărbații trebuie să își pună, la rândul lor, imaginația la treabă, potrivit doctorului Francoise Adam, autorul studiului. Mai mult decât atât, reprezentanții sexului puternic trebuie să își relaxeze partenera, unele femei fiind rușinate de propriile gânduri erotice, mai spune specialistul.  

Afirmația lui este susținută de sexoloaga Gloria Brame, care este de părere că bărbatul ar trebui să ia de bunăvoie rolul principal în scenariile obraznice ale partenerei. „Începe prin a-i șopti cât de mult îți place să o faci să se simtă bine. De aici, gemetele sau orice alte reactii verbale o pot ajuta să ajungă acolo unde trebuie”, spune Brame.

Inchide