Adrian Macarie
19.06.2012
Sănătate

CURĂ DE SLĂBIRE. Cântăreața Adina, de la trupa Heaven: „Am dat jos 20 de kilograme”

CURĂ DE SLĂBIRE. Cântăreața Adina, de la trupa Heaven: „Am dat jos 20 de kilograme”
Adina Postelnicu, cunoscută sub numele de Adina de la Heaven, nu avut din totdeauna o siluetă de invidiat

Adina Postelnicu, cunoscută sub numele de Adina de la Heaven, nu avut din totdeauna o siluetă de invidiat. „În adolescență am avut probleme cu greutatea. Acum am 52 de kilograme, atunci aveam cu aproximativ 20 de kilograme în plus”, ne-a mărturisit artista.

Pentru a scăpa de surplusul de greutate, cântăreața a ținut dietă și s-a apucat de sport. Ca să slăbească, Adina nu a apelat la sfaturile unui specialist, și-a creat singură un regim care să i se potrivească cu stilul de viață pe care îl are.

„De 13 ani nu mai mănânc pâine, paste, grăsimi și ulei. Carne mănânc o dată, maxim de două ori pe an, iar atunci optez pentru grătar. Nu sunt vegetariană, dar prefer să mănânc foarte multe salate și supe”, ne-a spus Adina. Dulciurile lipsesc din meniul zilnic, cu o singură excepție: înghețata. „Mănânc aproape în fiecare zi, mai puțin în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru că țin post. Dar în rest înghețata este nelipsită din meniul zilnic. Este cel mai sănătos dulce. Optez pentru înghețata de vanilie sau de fructe. Din păcate, nu am timp să îmi fac înghețată de casă, astfel că atunci când îmi cumpăr am grijă să fie dietetică”, a precizat cântăreața.

Dimineața face 500 de abdomene

Adina de la Heaven are un regim alimentar pe care îl respectă cu strictețe. Astfel, dimineața, la micul dejun, pe timp de vară, mănâncă pepene roșu. „Este foarte bun și are proprietăți curative. Atunci când pepenele dispare de pe piață, la prima masă a zilei mănânc brânză dietetică”, a spus cântăreața. La masa de prânz cântăreața optează pentru o salată sau o supă. „La cină mănânc o salată bulgărească”, a precizat aceasta.

Pentru Adina de la Heaven regimul pe care îl urmează de 13 ani este un stil de viață. „Nu am grijă doar ce mănânc. Sportul mă ajută și el să îmi țin greutatea sub control. Fac sport zilnic. De dimineață fac 500 de abdomene. Apoi, alerg la sală 5-6 kilometri atunci când afară este urât, iar când vremea îmi permite să fac sport în aer liber dau 12-13 ture de stadion, pentru a echivala cei 5-6 kilometri. Programul de sport se termină cu exerciții de forță pe care le fac la sală”, a conchis artista.

Inchide