Doi VEGANI FANATICI aproape și-au ucis copilul, după ce i-au înlocuit LAPTELE PRAF: Avea ochii ieșiți din ORBITE și i se vedeau COASTELE

Redactor:
Laura Cojocaru
Doi VEGANI FANATICI aproape și-au ucis copilul, după ce i-au înlocuit LAPTELE PRAF: Avea ochii ieșiți din ORBITE și i se vedeau COASTELE
Un cuplu cegan din SUA a fost arestat pentru că și-au înfometat bebelușul în vârstă de 5 luni. Vezi cu ce îl hrăneau părinții încât ajunsese cu 500 de grame mai slab decât la naștere

Copilul în vârstă de 5 luni cântărea 3,8 kilograme, când a fost descoperit de autorități. Cu 500 de grame mai puțin decât la naștere! Julia French (20 de ani) și Robert Buskey (31 de ani) au fost acuzați de neglijență și arestați, în timp ce copilul a fost luat spre îngrijire de reprezentanții unui spital din Florida. Medicii susțin că sănătatea copilului ar putea fi pusă în pericol pentru toată viața, din cauză că în primele luni nu a avut parte de nutrienții necesari, scrie New York Post.

„Avea ochii ieșiți din orbite, i se vedeau coastele și nu era în stare să se miște,” au povestit asistenții sociali, adăugând că starea copilului se ameliorează pe zi ce trece în spital.

Detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Poliție din Titusville, a declarat că situația în care părinții și-au adus bebelușul este de-a dreptul șocantă: „N-am văzut niciodată un copil la acest nivel, atât de aproape de moarte”.

Cei doi vegani au schimbat formula de lapte, chiar în perioada în care copilul avea cea mai mare nevoie de nutrienți. Polițiștii susțin că părinții nu le-au dat o explicație pentru care au trecut de la laptele organic la o formulă bazată pe cartofi.

Din documentele prezentate în instanță reiese că micuțul era foarte obosit, deshidratat și malnutrit.

În prezent, copilul se află în afara oricărui pericol și a luat în greutate o jumătate de kilogram, de când a fost adus la spitalul din Florida.

 Foto: Captură

Inchide