Savanții susțin că au descoperit leacul împotriva cancerului: Orice formă a bolii va fi eradicată / Celulele bolnave pur și simplu vor „exploda”

Redactor:
Gandul
Savanții susțin că au descoperit leacul împotriva cancerului: Orice formă a bolii va fi eradicată / Celulele bolnave pur și simplu vor „exploda”
Oamenii de știință au creat un nou virus, asemănător variolei vacii, care ar putea vindeca orice formă de cancer.

Tratamentul, denumit CF33, poate distruge orice tip de cancer dintr-un vas Petri și a micșorat tumorile șoarecilor de laborator, informează The Daily Telegraph, citat de Daily Mail.

Expertul profesor Yuman Fong, specializat în studiul cancerului, lucrează la noul tratament, care a fost dezvoltat de o companie australiană de biotehnologie, Imugene.

Specialiștii speră ca tratamentul să fie testat pe pacientele cu cancer mamar, printe alți oameni care suferă de teribila boală, în 2020.

Și alte virusuri au fost eficiente în tratamentul cancerului. Unul din ele, care produce răceala, a fost transformat în tratament pentru cancerul de creier, de către savanții americani.

Cancerul unor pacienți a dispărut în câțiva ani, dar apoi a revenit. În cazul altora, tumorile s-au redus considerabil.

Există însă temeri că un virus toxic, eficient în eradicarea cancerului, ar putea ucide și un om.

Profesorul Fong a spus că variola vacii – care a protejat oamenii de variolă în urmă cu 200 de ani – este inofensivă pentru oameni.

Prin combinarea variolei vacii cu alte virusuri, se obține un tratament care ar putea distruge cancerul.

Practic, virusul ar infecta celule bolnave, care ar „exploda”. Sistemul imunitar ar fi apoi avertizat și ar duce la distrugerea restului de celule canceroase din corp, ducând la eradicarea bolii.

 

Inchide