Ce a pățit această MINORĂ de 17 ani din Spania, după ce a rămas însărcinată cu un român de 23 de ani. Cine era Adrian, de fapt

Ce a pățit această MINORĂ de 17 ani din Spania, după ce a rămas însărcinată cu un român de 23 de ani. Cine era Adrian, de fapt
Ce a pățit această minoră de 17 ani din Spania, după ce a rămas însărcinată cu un român de 23 de ani / Sursa FOTO: Canal Sur
Publicat: 18/02/2023, 10:40
Actualizat: 18/02/2023, 10:40

Rocio Caiz, o adolescentă de 17 ani, a dispărut de acasă în vara lui 2021. Speranțele familiei s-au năruit în momentul în care Adrian, fostul iubit al fetei, a mărturisit în fața anchetatorilor că a omorât-o pe fată.

Parchetul din Sevilla a cerut condamnarea lui Adrian pentru două infracțiuni – una de omucidere și alta împotriva sentimentelor religioase și a respectului față de decedat.

Cazul Rocio Caiz a șocat Spania

După ce a ucis-o pe Rocio Caiz, criminalul a dezmembrat cadavrul și l-a pus în saci pe care, ulterior, i-a abandonat prin diferite zone din orașul Estepa.

Rocio a văzută în viață ultima dată în ziua de 2 iunie, când un taximetrist a dus-o din orașul ei, Martín de la Jara, la Estepa, lăsând-o în fața casei lui Adrian, iubitul ei. De altfel, chiar românul a plătit cursa, își amintește șoferul. La această adresă cei doi trăiau de ceva vreme, încă de când ea avea 11 ani, iar el 16. Rocio și Adrian s-au despărțit la scurt timp după nașterea bebelușului.

După dispariția fetei, la 10 iunie 2021, însoțit de avocatul său, Adrian a mers la cazarma Gărzii Civile și a recunoscut crima, povestind cum și-a ucis iubita și a tranșat-o, indicând cu exactitate și locurile în care lăsase bucăți din cadavru. Românul i-a îndrumat pe agenți la locul unde au fost găsite rămășițe. Trei saci au fost lăsați într-o livadă de măslini, ascunși în gropi acoperite cu pietre, iar un al patrulea sa l-a aruncat în containerul unui supermarket.

În timpul anchetei, oamenii legii au descoperit că Adrian cumpărase cu câteva zile înainte de crimă o drujbă, cu care se pare că a tranșat cadavrul.

Ancheta s-a concentrat de la început pe iubitul fetei și a pornit de la o serie de mesaje care ar fi fost scrise și expediate de Rocio familiei. Dar, fiind prost redactate și pline de contradicții, acestea au stârnit suspiciuni încă de la bun început.  Într-unul dintre ele, mama adolescentei află că fiica sa se află acasă la un prieten, unde va rămâne peste noapte. La cinci și un sfert dimineața, scrie ziarulromanesc.es, pe 3 iunie, de pe telefonul lui Rocio a fost trimis un al doilea mesaj, adresat surorii ei, pe care anunța că a întâlnit un băiat cu care dorea să se căsătorească și că va merge să culeagă usturoi împreună cu el el în Badajoz.

Totodată, mesajele mai relatau și despre furtul a 300 de euro din portofelul lui Adrian. În încheiere, fata cerea familiei să aibă grijă de copilul ei.

Încă de la început, familia lui Rocio a susținut că aceste mesaje nu erau scrise de fiica lor, ci de Adrian.

Mama criminalului, Georgeta, și-a cerut scuze pentru fapta fiului ei: „Eu sunt mama care i-a dat viață. Dar nu sunt vinovată de ceea ce a făcut. Ne-a înșelat pe toți și încă o dată cer iertare întregii lumi! El trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...