Codrin Ștefănescu a dezvăluit că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este gravă. Ce spune Administrația Penitenciarelor

Codrin Ștefănescu a dezvăluit că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este gravă. Ce spune Administrația Penitenciarelor
Codrin Ștefănescu a dezvăluit că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este gravă. Reacția Administrației Penintenciarelor FOTO: Mediafax Foto / Andreea Alexandru)
Publicat: 17/12/2020, 16:03
Actualizat: 17/12/2020, 16:05

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat, anunță fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. De asemenea, acesta susține că apropiații nu mai pot lua legătura cu fostul lider social-democrat de două zile.

Codrin Ștefănescu: Starea lui Liviu Dragnea s-a agrevat

Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Administrația Penitencirelor a precizat că niciun condamnat nu are nevoie de terapie intensivă, toți bolnavii având forme ușoare și medii.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu COVID19. În același registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienților confirmațipozitiv SARS-CoV-2 este stabilă și nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern, anunță Administrația Penitenciarelor.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea: “Avea o evoluție negativă!”

Irina Tănase a mărturisit că a discutat cu partenerul ei miercuri seară. “Avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a spus iubita ex-liderului PSD.

“Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul din simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nici o formă, nici măcar ușoară”, a mai spus Irina Tănase, în direct, la Antena 3.

Liviu Dragnea, confirmat cu COVID-19

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu Covid-19 și a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava în urmă cu patru zile. El ar fi contactat virusul de la un coleg de celulă.

Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de 3 ani și șase luni, după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul Protecție Copilului Teleorman.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase