EXCLUSIV. Cei patru frați care au rămas fără casă, după ce acoperișul locuinței a luat foc, și-au împlinit micul vis: au mers în parc pentru prima dată și au mâncat pizza!

Redactor:
Ina Stoica

Frații Păun și-au împlinit mica lor dorință: au mers în parc și au mâncat pizza pentru prima dată. Asociația Copii pentru Viitor i-a adus în Orășelul Copiilor și timp de câteva ore s-au bucurat de iarba verde, dulciuri , zâmbete și joacă, laolaltă cu alți copii.

La începutul lunii iunie, Gândul.ro a scris povestea familiei Păun, care a fost nevoită să-și croiască un drum de la zero după ce acoperișul casei din Mihăilești le-a luat foc. În iunie i-am găsit în Didești, Teleorman, acolo unde Asociația ”Aura Ion” le-a găsit o casă. Acum fundația are banii necesari și echipa de muncitori pentru a repune pe picioare vechea casă de la Mihăilești.

Pizza, parc și avioane

Cei patru frați, Alexandra, Florin, Andrei și Narcis s-au trezit de la primele orele ale dimineții. Cu un singur gând: să vadă Orășelul Copiilor. Andrei și Narcis aveau o dorință: să mănânce pizza și shaorma pe care le văzuseră doar la televizor.

Înainte să se mute în casa de la Didești, copiii și mama lor, au stat într-o magazie pe care o foloseau  inițial pentru depozitarea talașului și lemnelor. Puneau celofan și dormeau acolo. Noaptea, femeia nu dormea de frică ca să-i păzească pe copii de șobolani.

Anul trecut, Mihaela plecase în Spania la muncă, dar a fost nevoită să se întoarcă când a aflat că acoperișul casei a mistuit în totalitate din cauza unui scurtcircuit. Copiii locuiau cu bunica și erau plecați la magazin.

S-au reîntors la Mihăilești

La începutul lunii s-au reîntors în magazia de la Mihăileșt. Cu ajutorul oamenilor buni speră că în curând se vor muta chiar în fosta locuință.

Casa de la Mihăilești are nevoie de recondiționări pentru ca familia să locuiască în continuare acolo. Cei care vor să ajute familia Păun poate lua legătura cu Asociația Copii pentru Viitor, care  în colaborare cu Asociația ”Aura Ion”, îi vizitează frecvent și îi ajută cu produse alimentare și de igienă. Donațiile se pot face în contul asociației ”Copii pentru Viitor” cu precizarea „Familia Păun din Didești”: RO87BTRLRONCRT0336144801, Banca Transilvania.

Asociația Copii pentru Viitor este un ONG înființat în 2016, doar din voluntari. Scopul lor este reducerea abandonului școlar și integrarea copiilor proveniți din medii sociale dezavantajate. În timpul pandemiei de coronavirus, aceștia au parcurs 2900 km prin țară, în cinci județe –Hunedoara, Ialomița, Brașov, Teleorman și au dus pachete cu produse alimentare, de igienă persoanală, cărți, la peste 3000 de persoane. Au donat trei tone de alimente și produse de igienă copiilor internați la spitalul Marie Curie, în secțiile de hemodializă și oncologie.

FOTO EXCLUSIV | Imagini şocante cu blana ursului Arthur, împuşcat de Emanuel de Liechtenstein
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Doinița Oancea rupe tăcerea! Adevărul despre despărțirea de bărbatul cu care urma să se căsătorească:...
Asta o va lovi în orgoliu pe Simona Halep! Șanse mari ca antrenorul înlăturat de...
Cum și-a vopsit Porsche-ul un tânăr din Târgu-Jiu. Și-a pus și Dubai la număr, ca...
NEWS ALERT Anunţ oficial. Data de la care masca nu mai este obligatorie pe plajă
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
STUDIU. A fost identificată „mama” întregii familii a coronavirusului SARS-CoV-2. Când și unde a apărut...
EXCLUSIV. Cum au apărut Dragoș Buzăianu și noua iubită la LOFT Mamaia
Cele patru TEHNICI prin care femeile pot simți mai multă PLĂCERE. Sunt extrem de simple...
Secretul prin care Adrian Mutu a ajuns în fotbalul mare. Fost coleg: 'Ne uitam la...
Horoscop 7 mai 2021. Zodia care se reapropie de familie
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Izvorul Tămăduirii 2021, prima mare sărbătoare din calendarul ortodox după Paște. Tradiţii şi obiceiuri
Vedete care suferă de boli grave. De ce poartă Bono de la U2 mereu ochelari...
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Ideile de afaceri vin în moduri diferite şi câteodată sunt şi mai ciudate. Cum a...
Inchide