Incendiu puternic într-un apartament din Târgu Mureș. Un bărbat, găsit carbonizat în casă!

Incendiu puternic într-un apartament din Târgu Mureș. Un bărbat, găsit carbonizat în casă!
Incendiu puternic într-un apartament din Târgu Mureș. Un bărbat, găsit carbonizat în casă! / Sursa FOTO: fanatik.ro
Publicat: 11/03/2021, 11:11

Incendiu puternic într-un apartament din Târgu Mureș. Pompierii care au intervenit pentru lichidarea focului au găsit în locuință cadavrul carbonizat al unui bărbat. Se pare că victima s-a înecat cu fum și nu a mai putut părăsi apartamentul cuprins de flăcări.

Incendiul s-a produs la etajul patru al unui bloc de locuințe din Târgu Mureș, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

Incendiu puternic într-un apartament din Târgu Mureș. „Victimă de cod negru”

Din primele informații, focul a ars mocnit într-o cameră și nu a apucat să se propage la apartamentele învecinate. Pompierii au intervenit la timp pentru stingerea incendiului.

„Victima de cod negru a fost găsită carbonizată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la organele competente pentru identificarea acesteia. Din spusele vecinilor, ar fi vorba despre o persoana de sex masculin”, a anunţat ISU Mureş. De asemenea, o femeie a suferit un atac de panică, iar personalul medical aflat la faţa locului i-a acordat îngrijiri medicale.

Pompierii militari au intervenit pentru stingerea incendiului şi pentru aerisirea încăperilor. Totodată, pentru că la adresa respectivă a fost deplasată o autoscară mecanică, angajații ISU Mureş au blocat drumul de acces pe strada respectivă pe ambele sensuri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase