INCREDIBIL. Marius Csampar, cel mai periculos criminal în serie din România, s-a făcut vlogger după eliberare: ”Sper ca mama să mă ierte pentru ce am făcut”

INCREDIBIL. Marius Csampar, cel mai periculos criminal în serie din România, s-a făcut vlogger după eliberare: ”Sper ca mama să mă ierte pentru ce am făcut”
INCREDIBIL. Marius Csampar, cel mai periculos criminal în serie din România, s-a făcut vlogger după eliberare: ”Sper ca mama să mă ierte pentru ce am făcut”
Publicat: 16/06/2020, 16:37
Actualizat: 16/06/2020, 17:25

Marius Csampar este singurul român care a fost condamnat la 99 de ani de închisoare. A ucis șase oameni, cu sânge rece, fiind eliberat – pentru bună purtare – după 22 de ani de detenție. I s-a spus și ”vânătorul de oameni”, iar după ieșirea din penitenciar a devenit… vlogger.

De-a lungul anilor petrecuți în spatele gratiilor, Marius Csampar a dorit să convingă autoritățile că a trecut printr-o schimbare radicală, astfel că sângerosul criminal a fost recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat, de altfel, și la programe educative, obținând 139 de zile-câștig ca urmare a muncii pe care a prestat-o în penitenciar.

Ieșirea din închisoare nu l-a transformat doar într-un om liber, ci – chiar dacă poate părea halucinant – într-un vlogger care dorește să dea… sfaturi de viață eventualilor urmăritori din mediul online. De ”Sâmbăta morților”, fostul criminal în serie a ieșit pe stradă și a împărțit pachete, ”de pomană” pentru mama sa. Spune că și-ar dori să fie iertat de aceasta, de pe lumea cealaltă, și regretă că nu a ascultat-o, că nu s-a ținut de școală și că a provocat atâta ”rău”.

”A fost Sâmbăta Morţilor şi am decis cu cineva apropiat să mă duc la mormânt la mama mea. Am făcut nişte pachete pentru a împărţi la câţiva amărâţi de acolo. Sper că, de acolo de unde e ea, să mă ierte pentru ce am făcut, să mă ierte pentru că nu am ascultat-o, să mă ierte că nu m-am ţinut de şcoală şi să mă ierte pentru tot răul pe care l-am lăsat în spate” , a spus Marius Csampar, potrivit romaniatv.net.

Marius Csampar a comis prima crimă la doar 16 ani

Marius Csampar nu avea decât 22 de ani atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la vârsta de 16 ani, iar în numai patru ani – între 1994 și 1997 – avea să ucidă șase oameni.

A declarat în fața anchetatorilor că a ucis de foame, dar că a ucis și din răzbunare. Oficial, Marius Csampar are șase victime la activ, însă s-a spus că a omorât şi la întâmplare, fiind bănuit şi în alte cazuri de crimă care au rămas, din păcate, cu autor necunoscut.

La un moment dat, criminalul a trăit timp de opt luni alături de un grup de oameni ai străzii, într-un canal din parcul Titan. Tot ceea ce se fura era adus acolo și, atunci  când unul dintre boschetari i-a contestat supremația, l-a ucis în timp ce dormea. Ce a urmat a fost șocant. I-a tăiat capul, l-a incendiat şi apoi… a jucat fotbal cu el. Declarația pe care a dat-o în fața anchetatorilor a rămas memorabilă. „După ce i-am tăiat capul, am venit cu el încoace şi l-am aruncat în apă. Te simţi puternic când faci aşa ceva!”, a mărturisit Marius Csampar în faţa anchetatorilor.

În 1997, chiar criminalul anunţa polițiștii că a descoperit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”. Dar realitatea era cu totul alta, iar Csampar a devenit, din martor, acuzat. Ştia prea multe amănunte, cunoştea victima, iar locul în care era cadavrul era inaccesibil. În timpul anchetei,  criminalul a vorbit şi de celelalte victime, conducându-i pe polițiști acolo unde se afla un alt cadavru. Așa a ieşit la lumină imaginea unuia din cei mai sângeroşi criminali din România. A recunoscut şase crime, însă poliţiştii cred și acum că numărul victimelor ”vânătorului de oameni” este mult mai mare.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?