NUNȚI. Căsătorie în pandemie de Covid-19. Ce soluție am găsit românii. Primarul Dan Tudorache dezvăluie trei cazuri incredibile!

Redactor:
Gandul
NUNȚI. Căsătorie în pandemie de Covid-19. Ce soluție am găsit românii. Primarul Dan Tudorache dezvăluie trei cazuri incredibile!
NUNȚI. Căsătorie în pandemie de Covid-19. Ce soluție am găsit românii. Primarul Dan Tudorache dezvăluie trei cazuri incredibile! / Sursa FOTO: https://i.ytimg.com

Pandemia de Covid-19 nu poate sta în calea dragostei, spun românii. Chiar dacă nunțile tradiționale au fost interzise în timpul stării de urgență, îndrăgostiții tot au ales să-și jure credință, dar numai în fața ofițerului Stării civile.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a vorbit la dcnews.ro despre nunțile la români în timpul pandemiei. El spune că absența petrecerii tradiționale, cu sute de invitați, se simte asupra economiei, dar condițiile prezentului impun măsuri stricte, ce nu pot fi încălcate.

Chiar și așa, au existat tineri care au ales să-și jure credință în această perioadă. E drept, au făcut-o doar în fața ofițerului de Stare civilă…

Întrebat dacă au mai fost nunți cu pandemia de Covid-19, primarul Dan Tudorache a răspuns: „Au fost, am oficiat căsătorii aici, la Primăria Sectorului 1. Au fost câteva cupluri care au dorit. Au fost trei căsătorii aici, în perioada de două luni de stare de urgență. Trei cununii adică, că le-a fost teamă”.

Și, dacă vă întrebați cum s-au descurcat românii, aflați că au făcut-o. Și încă foarte bine, povestește Dan Tudorache: „Gândiți-vă că ei veneau, trebuia să fim cu toții 8 inși în această sală. Ca să vadă prietenii, rudele, își filmau evenimentul. Efectiv, aveau un telefon și filmau, asta e, asta e viața!”.

În privința pagubelor financiare provocate de pandemia de Covid-19, acestea se resimt și la cea mai bogată primărie din Capitală.

„Asta o să o simțim în următoarele luni, efectiv să simți. Noi simțim, de exemplu, am avut două luni închise Direcția de Taxe și Impozite și automat s-a simțit la buget, nu au mai venit încasări. Online s-a putut, dar marea parte venea și plătea fizic. Așa erau oamenii obișnuiți”, a explicat Dan Tudorache.

Inchide