O femeie din județul Ialomița și-a bătut socrul până l-a băgat în spital!

O femeie din județul Ialomița și-a bătut socrul până l-a băgat în spital!
Sursa FOTO: autoblog.md
Publicat: 19/04/2021, 14:27

O femeie și-a bătut socrul până l-a băgat în spital! S-a întâmplat în localitatea Ivănești, din județul Ialomița. Victima este acum internată în Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, unde primește îngrijiri medicale.

Polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele femeii (47 de ani).

Conflict spontan, violență maximă. S-a emis ordin de protecție!

Conform IPJ Ialomița, nora și-a snopit în bătaie socrul la sfârşitul săptămânii trecute. Atunci, prin apel la 112, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivăneşti este bătut măr de nora sa.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia femeie de 47 de ani şi-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase