„Ratatouille de Militari” sau cum șobolanii merg cu „Uberul” în București

„Ratatouille de Militari” sau cum șobolanii merg cu „Uberul” în București
„Ratatouille de Militari” sau cum șobolanii merg cu „Uberul” în București / Sursa FOTO: screenshot
Publicat: 16/09/2022, 21:02

Ratatouille a ajuns în București, iar zilele trecute a fost văzut (și) prin Militari. Cel puțin asta arată o filmare postată pe Tik Tok și care a devenit virală.

Un șobolan a ieșit la plimbare prin Capitală cu mașina, că altfel nu putem spune unei asemenea întâmplări.

Cu șobolanul pe capotă

Să circuli în traficul din Capitală poate fi o provocare pentru orice șofer, dar să o faci având un șobolan pasager neinvitat, cocoțat pe capotă, chiar sub ochii șoferului, asta-i adrenalină de București!

A pățit-o un șofer care pur și simplu a încremenit când, pe una dintre cele mai aglomerate artere din București, i-a zâmbit de pe parbrizul mașinii un șobolan.

Momentul a fost imortalizat cu telefonul mobil de o pasageră care stătea în dreapta, la început și ea uluită de musafirul neinvitat. Speriat, șoferul a căutat să înlăture șobolanul pornind ștergătoarele mașinii, dar n-a avut succes, întrucât „Ratatouille de Militari” și-a croit drum spre oglinda din dreapta, ferindu-se cu dibăcie, scrie b365.

În numai două zile de la postare, filmulețul cu „Ratatouille de Militari” a devenit viral pe TikTok, strângând aproape 50k de reacții, peste 500 de comentarii și 11k de distribuiri.

VIDEO cu șobolanul pasager

@alexandruflorescu Ratatouille de Militari #fy #fyp #fypシ #fypage ♬ sunet original – Alexandru Florescu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase