RĂZBOI. Gabriela Firea s-a luat de „secretara drăguță” a lui Costel Alexe de la Mediu și acuză ministrul că „îl doare în cot” de mizeria de pe râul Dâmbovița

Redactor:
Alexandru Coman
RĂZBOI. Gabriela Firea s-a luat de „secretara drăguță” a lui Costel Alexe de la Mediu și acuză ministrul că „îl doare în cot” de mizeria de pe râul Dâmbovița
Costel Alexe și Gabriela Firea poartă un război vechi

Gabriela Firea susține sâmbătă pe Facebook că pe ministrul Mediului, Costel Alexe, îl doare în cot de mizeria de pe Dâmbovița și de „dejecțiile” de pe râu. Pe de altă parte, Garda de Mediu a amendat PMB cu 100.000 de lei!

„Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Se aude? Lăsăți campania electorală și așa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive, și vedeți ce se întâmplă sub ochii voștri!! E treaba voastră și nu v-o faceți!! Domnul Ministru e pe la Iași, prin campanie, vrea să fie președinte de Consiliu județean!

Îl doare în cot de București! Aici vine doar să-și ia salariu gras, secretara drăguță, mașini, protocoale, interese!!

Am trimis sesizări oficiale și către Ministerul Mediului, și către Apele Române, să curețe dejecțiile de pe Dâmbovița”, a scris pe Facebook, sâmbătă, Gabriela Firea, care a publicat și imagini cu mizeria de pe râul care traversează Capitala.

Edilul mai spune că i-a trimis personal o sesizare ministrului Alexe

„Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexe de la Mediu problema! Nu a catadicsit să răspundă! Nu-i pasă! Nu-l interesează! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu există!

Nici pe noi, de la Primărie, nu ne lasă să intervenim, să curățăm Dâmbovița – ne ceartă că nu noi suntem proprietari sau administratori, ci Guvernul, dar nici ei nu fac nimic!!

Indolența crasă! Dispreț față de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!” , a mai scris Firea pe Facebook.

Râul Dâmbovița, foarte murdar / Foto: Gabriela Firea, Facebook

Războiul dintre Firea și Alexe este unul vechi, care se lasă și cu amenzi grele, nu doar cu declarații tăioase.

Garda de Mediu a amendat recent Primăria Capitalei cu 100.000 de lei

„Amendă de 100.000 lei aplicată de Garda de Mediu Primăriei Municipiului București pentru lipsa Registrului Spațiilor Verzi.

În urma unui control efectuat de Comisariatul Municipiului București al Gărzii Naționale de Mediu la Primaria Capitalei, s-a constatat că PMB nu deține un Registru al Spațiilor Verzi întocmit conform normelor.

Mai mult, administrația locală nu deține nicio informație despre suprafața tipurilor de terenuri din intravilanul localităţii, ce ar fi trebuit să compună acest Registru.

Pentru aceste neconformități comisarii Gărzii Naționale de Mediu au sancționat Primăria Municipiului Bucuresti cu amendă în valoare de 100.000 lei Și au trasat măsuri de conformare care vor fi verificate periodic”, se arată într-o pastare a Ministerului Mediului de sâmbătă.

 

 

Inchide