SCANDALOS. Un brăilean nu va sta nici măcar o zi la pușcărie după ce a ucis un tânăr cu mașina! Era și băut și a mai și fugit de la locul accidentului

Redactor:
Nicolae Oprea
SCANDALOS. Un brăilean nu va sta nici măcar o zi la pușcărie după ce a ucis un tânăr cu mașina! Era și băut și a mai și fugit de la locul accidentului

Decizie scandaloasă în cazul unui bărbat care s-a urcat băut la volan şi a ucis un om și a fugit de la locul accidentului.  Judecătoria Brăila l-a condamnat la o pedeapsă cu suspendare pe şoferul vinovat. Scandalos ese că nu va sta nicio zi la pușcărie.

Judecătoria Brăila l-a condamnat, pe 11 mai, pe Georgian Negrei (32 de ani) la 2 ani, 4 luni şi 22 de zile de închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere, pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Sentinţa nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel, scrie obiectivbr.ro.

Scandalos! A lăsat victima să agonizeze

Accidentul rutier s-a petrecut pe 18 iunie 2019, în Brăila.

Bărbatul de 32 de ani s-a urcat băut la volan, conducându-şi bolidul cu viteză pe străzile din Brăila. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului şi a spulberat un tânăr de 28 de ani.

După producerea accidentului, Georgian Negrei a fugit, lăsând victima să agonizeze.

În toamna anului trecut, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Negrei Georgian, pentru infracţiunea de ucidere din culpă, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila încă din luna octombrie 2019. Inculpatul de 31 de ani, din Gropeni, acuzat că i-a adus moartea unui taximetrist de 28 de ani, din Movila Miresii, care mergea să îşi cumpere ceva de la un chioşc din zona Ciocârlia, a invocat excepţii în cauză şi a sperat că scapă. Magistraţii au respins cererea inculpatului şi au dat startul judecăţii.

După cum se preciza într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, prin rechizitoriul din data de 10 octombrie, procurorul a dispus trimiterea în judecată a unui inculpat (n.r. – Negrei Giorgian), în stare de arest la domiciliu, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal. În fapt, arătau anchetatorii, s-a reţinut că, la data de 18 iunie 2019, în intervalul orar 2.30-3.08, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, inculpatul a condus autoturismul marca Alfa Romeo GT pe drumurile publice din judeţul şi municipiul Brăila.

Și copii de interlopi au fugit de la locul accidentului

Unul dintre băieții liderului interlop Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a fost reținut de polițiștii bucureșteni după ce, la sfârșitul anului trecut, a accidentat grav, pe trecerea de pietoni, un bărbat în vârstă de 61 de ani și a fugit apoi de la locul incidentului. În același timp, acesta era urmărit național după ce a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 12 ani și 8 luni pentru trafic de persoane.

Mario Iorgulescu a scăpat de arestul preventiv

În martie 2020, judecătorii de la Tribunalul București au decis arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a luat în considerare faptul că fiul lui Gino Iorgulescu ar fi condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit. Expertizele au arătat că Mario a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe oră, deși limita legală era 50 de kilometri pe oră.

Cunoscutul avocat Cristian Ene a contestat decizia inițială a Tribunalului București, hotărâre prin care Mario era ”arestat” în lipsă, și a reușit să obțină la Curtea de Apel București anularea mandatului.

 

 

 

 

Inchide