Un bărbat din Sălaj a lovit cu pumnii și picioarele într-o ambulanță oprită la semafor. Cine este individul

Un bărbat din Sălaj a lovit cu pumnii și picioarele într-o ambulanță oprită la semafor. Cine este individul
Un bărbat din Sălaj a lovit cu pumnii și picioarele într-o ambulanță
Publicat: 25/01/2023, 17:08
Actualizat: 25/01/2023, 17:28

Un nou incident șocant petrecut în traficul din România, care pe zi ce trece pare a se transforma într-un haos generalizat.

De data aceasta, cazul nu mai este unul din București, ci are loc în chiar centrul țării, în județul Sălaj.

Individul mai are trei dosare penale

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a lovit cu pumnii și picioarele o ambulanță oprită într-o intersecție de pe DN 19/B, Marca – Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Zalău că, în timp ce conducea pe DN 19/B (direcția Marca – Șimleu Silvaniei) o mașină aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj, o persoană necunoscută a lovit cu pumnii și picioarele autospeciala, în momentul în care a oprit într-o intersecție.

Oglinda retrovizoare și parbrizul ambulanței au fost distruse.

Bărbatul violent este un individ care mai are trei dosare penale, toate pentru distrugere.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Nușfalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 35 de ani, din localitatea sălăjeană Nușfalău. Acesta mai este cercetat de polițiștii din Nușfalău în alte trei dosare penale, tot pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru amenințare”, informează IPJ Sălaj.

Polițiștii i-au întocmit acum cel de-al patrulea dosar penal, pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul din Sălaj este al doilea de acest gen din ultimele ore care implică nervii scăpați de sub control ai șoferilor. Marți seară, în Capitală, pe Calea 13 Septembrie, șoferul unui Logan a fost luat la bătaie, în trafic, de un bărbat și partenera lui, cei doi coborând dintr-un autoturism BMW. Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui alt șofer, care s-a oferit să-i pună imaginile la dispoziție conducătorului auto bătut. Citește mai multe AICI.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase