Un român a fost prins în flagrant la Londra după ce și-a dat întâlnire cu o fetiță de 12 ani | VIDEO

Redactor:
Daniel Matei
Un român a fost prins în flagrant la Londra după ce și-a dat întâlnire cu o fetiță de 12 ani | VIDEO
Un român a fost prins în flagrant la Londra după ce și-a dat întâlnire cu o fetiță de 12 anii. Sursa foto: Facebook/COBRA UK Backup Page

Un român aflat în capitala Marii Britanii a fost prins în flagrant după ce și-ar fi dat întâlnire cu o fetiță în vârstă de 12 ani, cu care purtase conversații anterior pe o rețea socială.

Ce nu a știut bărbatul, identificat de presă ca „Florin”, era că în spatele profilului fetiței se aflau, de fapt, mai mulți membri ai unei asociații care se ocupă cu identificarea pedofililor și cu protejarea copiilor în mediul online, informează Antena3.

Astfel, el a fost prins în flagrant sâmbătă seara, într-un parc din Londra, unde stabilise să se întâlnească cu așa-zisa fetiță.

În timpul conversațiilor de pe rețeaua socială, bărbatul a trimis mai multe clipuri video și fotografii explicite. Ulterior, acesta i-a propus să se întâlnească într-un parc, pe timpul nopții, pentru a întreține relații intime cu fetița.

FLORIN, London area – Vile sexual bullying of 12-year-old girl

FLORIN London area.Cobra UK and Justice 4 Kids on behalf of Lisa Huntress, Scales of Justice..The nature of chat this male subjected a pre-teen child to was so explicit and grotesque, and due to his exploring getting the child to meet him, it was necessary to go out and have the police take him.We are grateful to Lisa Huntress who operated a dummy child, and hope that against the odds he hadn't got to a real child as yet. Sadly these predators will almost always be preying on real child when they hit on a decoy. You did a good job Lisa. If anyone would like to help with intercepting nonces but would not be able to hunt or decoy, you can still help.We are eternally grateful to the kind people that donate photographs of themselves when younger. To donate you must be at least 18 today, but have images of yourself from your childhood. Without them we cannot do this. Please get in touch if you would genuinely be prepared to give photos with permissions. They could save many childhoods.(It is helpful if the images are since digital photography, as otherwise they can spot it. The writer of this cannot donate, as mine are mostly of me with my flares on, the first time they were in fashion.)Love to all x

Publicată de COBRA UK Backup Page pe Sâmbătă, 1 august 2020

Sâmbătă seara, tânărul s-a îndreptat spre locul de întâlnire stabilit, doar că, în loc să se întâlnească cu fetița cu care a crezut că a discutat în mediul online, acesta s-a întâlnit cu mai mulți membri ai organizației care se ocupă cu apărarea copiilor care ar putea să cadă victime pedofililor în mediul online, COBRA (Children Online Battling Real Abuse).

Românul a susținut că minora a insistat să se întâlnească cu el

Românul nu a negat niciun moment faptul că ar fi urmat să se întâlnească cu o fetiță de doar 12 ani la miezul nopții în parcul londonez.

Totodată, el a recunoscut și că a stabilit întâlnirea cu aceasta pentru a întreține relații sexuale, dar a declarat că fata ar fi fost cea care l-ar fi contactat și care i-ar fi propus să întrețină relații intime.

Membrii COBRA care l-au prins pe român în flagrant au chemat Poliția și l-au predat pe bărbat forțelor de ordine. Acesta a fost reținut și dus la audieri, iar Poliția a decis arestarea acestuia după ce a analizat probele video puse la dispoziție de către cei de la COBRA.

Ce mesaj a primit Firea, pe o coală A4, după ce a pierdut Capitala! S-a...
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde...
Șoc în România! A murit la scurt timp după ce a fost ales primar
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Rezultate finale EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2020. Ora 22.30 CURS/Avangarde: Nicuşor Dan 47,8%, Gabriela Firea 38,2...
Alegeri locale 2020. Primar mort la câteva ore după ce a câștigat din nou alegerile
Ce mesaj a primit Firea, pe o coală A4, după ce a pierdut Capitala! S-a...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperirea care DEZMINTE tot ce știm despre CREȘTINISM. Mai marii Bisericii au REACȚIONAT imediat
Rezultate Alegeri Locale 2020. Lista completă cu primarii PSD, PNL, USR-PLUS din țară. Hartă
Rezultate ȘOC și în țară la alegeri! Avem toate detaliile. Toate cifrele
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Un om de afaceri care l-a depăşit cândva pe Bill Gates şi a fost cel...
Inchide