VIOLENȚĂ. Bătuți de neveste, trei bărbați din Iași au sunat duminică seară la 112 să ceară ajutor. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale

VIOLENȚĂ. Bătuți de neveste, trei bărbați din Iași au sunat duminică seară la 112 să ceară ajutor. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale
Bărbații agresați au chemat poliția
Publicat: 29/06/2020, 14:43

Trei bărbați din Iași au sunat duminică noaptea la 112 reclamănd că au fost bătuți de nevste. Toți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Trei bărbați din Iași au cerut ajutorul Poliției duminică noaptea, după ce au fost bătuți de neveste, în trei sate diferite. Toți trei au sunat la 112 și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În cursul nopții de 28.06- 29.06 s-au înregistrat mai multe apeluri la 112, și anume bărbați care solicitau poliția și asistență medicală, declarând ca au fost agresați de către soție/concubină.„, a informat Poliția ieșeană.

Un bărbat de 45 de ani din Țibana a fost atacat de șoție cu coasa

Un bărbat de 45 de ani din Țibana a fost atacat de șoție cu coasa, acesta nefiind primul conflic dintre cei doi, De fiecare dată femeia a fost agresorul, iar duminică ea a sunat după ambulanță. Bărbatul a refuzat transportul la spital, dar soția a cerut să fie consultată la UPU, la spitalul Sf. Spiridon.

În comuna Popricani un alt bărbat a fost lovit de către soție cu un lemn

În comuna Popricani un alt bărbat a fost lovit de către soție cu un lemn, fiind preluat de Ambulanță și trimis la spitalul de neurochirurgie cu un traumatism la nivelul coloanei lombare.

În fine, un bărbat de 41 de ani din Fărcășeni a fost lovit de concubină cu un scaun, fiind dus și el la neurochirurgie cu un traumatism cranian minor și contuzie de gleznă.

În luna martie a crescut numărul de cazuri de violență în familie

În luna martie, s-a înregistrat o scădere în ceea ce privește numărul de cazuri de furturi, tâlhării sau infracțiuni stradale, iar tentativele de omor s-au redus cu 50%, dar a crescut numărul cazurilor de violență în familie, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Astfel, numărul faptelor de natură penală sesizate, în martie 2020, a scăzut cu 14,6%, față de perioada similară a anului trecut. Au scăzut cu 17,1% infracțiunile contra patrimoniului, cu 19,8% furturile și cu 20% tâlhăriile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase