Viteza uriașă cu care gonea un șofer printr-o localitate din Arad. Polițiștii i-au aplicat o amendă de mii de lei

Viteza uriașă cu care gonea un șofer printr-o localitate din Arad. Polițiștii i-au aplicat o amendă de mii de lei
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 03/12/2022, 22:44
Actualizat: 03/12/2022, 22:45

De cele mai multe ori, graba strică treaba, iar pentru un șofer a lăsat și o gaură uriașă în portofel. Asta deoarece polițiștii l-au prins gonind printr-o localitate din județul Arad cu o viteză teribilă, aproape 70 de kilometri la oră peste limita admisă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 3 decembrie, în comuna Pâncota.

Avea 158 km/h în localitate

Un bărbat de 32 de ani a fost surprins în timp ce conducea mașina cu 158 de kilometri pe oră pe un drum unde viteza maximă legală este de 90 de kilometri pe oră. Acesta a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 3 luni. Polițiștii rutieri arădeni au surprins cu aparatul radar, pe DJ 792 C, în Pâncota, un bărbat de 32 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism având o viteză de deplasare de 158 km/h. Acesta a depășit, astfel, cu 68 km/h viteza maximă admisă pe acest tronson de drum.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii rutieri atrag atenția șoferilor că viteza excesivă este una din cauzele principale de producere a accidentelor rutiere cu consecințe grave.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase