Adrian Mititelu, în război cu Peluza Sud 97! A amenințat că scoate echipa de pe teren, iar ultrașii i-au răspuns: „E singurul INSTIGATOR la ură! E capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac”

Publicat: 07/02/2023, 11:53
Actualizat: 07/02/2023, 12:43

FC U Craiova va juca în Giulești cu Rapid în etapa 25, vineri, 10 februarie, ora 20.00. Dar, Adrian Mititelu a anunțat că dacă fanii olteni îi vor adresa injurii atunci va scoate echipa de pe teren.

Recent, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe și rasiste ale suporterilor olteni.

A urmat duelul FCU Craiova – U Cluj, unul unde nu au avut acces fanii din ordinul lui Mititelu.

Adrian Mititelu, în război cu Peluza Sud 97! A amenințat că scoate echipa de pe teren, iar ultrașii i-au răspuns

Ce a anunțat FRF legat de scandalul xenofob de la Sepsi – FC U Craiova.

„Vineri joacă Știința în deplasare! După ce la ultima întâlnire din noul lor cuib am făcut o atmosferă de vis, culminând cu victoria de la ultima fază a meciului, este datoria noastră să ținem steagul sus și să surclasăm episodul precedent. Doar împreună putem purta echipa spre o nouă victorie și spre o nouă seara de vis în care împreună să strigăm: “Noapte bună, București!” Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecam din Gara Craiova la ora 14:13 cu trenul IR 1596, ajungând în București în jurul orei 17:33. Întrunirea are loc începând cu ora 13:00 în Gară. Prețul unui bilet dus întreg este de 72 lei.

Prețul unui bilet la meci este de 10 lei, iar acestea se vor achiziționa de la noi în ziua meciului. Se pare că dragul nostru patron nu a înțeles nici până acum care a fost motivul “incidentului” de la Sf.Gheorghe, unul care nu are nicio legatură cu el, iar ultimele ieșiri în presă ale sale sunt dovada clară a ceea ce încercam noi să transmitem de ani de zile. El este singurul instigator la ură, singurul care dorește răul fotbalului, singurul care este capabil să oprească un meci de fotbal după bunul plac.

Speculații de genul atentatelor, haosului și sabotarea echipei pe care le visează sunt pure semne ale instalării demenței și doar o persoană care îi împărtășeste afecțiunile poate să creadă așa ceva. Ar fi cazul ca presa, cea care s-a grăbit să arunce în ultimele zile cu noroi atât în noi, cât și în tot fenomenul ultras din România, să vadă cine este, de fapt, cel care dorește circ și scandal. Vom fi mereu alături de clubul nostru drag, dar niciodată nu vom uita răul pe care acest mititel l-a făcut și continuă să-l facă celei mai iubite echipe din România. Hai la meci! Știința suntem noi!”, e comunicatul Peluzei Sud 1997.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase