Becali: „Puteam să fiu campion, dar mă costa încă 200.000!” Acuzații indirecte de blat și aranjamente: „Am și eu o întrebare…”

Becali: Puteam să fiu campion, dar mă costa încă 200.000! Acuzații indirecte de blat și aranjamente: Am și eu o întrebare...
Publicat: 23/05/2018, 04:48
Actualizat: 27/09/2018, 18:24

Omul de afaceri pretinde că putea fi campion, dar îl costa 200.000 de euro și nu a fost de acord. Fostul finanțator al roș-albaștrilor spune că nu a fost vorba de niciun blat, dar a trimis săgeți către Craiova, scrie Pro Sport.

„Mă costa 200.000 și eram campion acum. Mai multe detalii nu dau. Nu se mai fac lucruri din astea, ca dovadă că nu am făcut. Un cuvânt în plus nu vă dau. Nu se pune problema ca autoritățile de la Iași să aibă vreo legătură cu ce am spus. Pun mână în foc că n-a fost vorba de bani. Oamenii din fotbal sunt împotriva mea și nu țin cu mine. Dacă a fost vorba de altceva, vom vedea. Dacă Dumnezeu îi lasă fără cupe europene, doar cu titlul câștigat, înseamnă că a fost ceva.

Am și eu o întrebare. De ce Craiova a jucat cu o echipă cu noi și cu alta cu ei? Mitriță și Băluță de ce au jucat așa? Nu vreau să supăr pe nimeni, nu insinuez nimic. Înseamnă că jucătorii aia țin… Sunt invidioși pe cei care sunt aici. N-a fost vorba de niciun blat, niciun aranjament. Nu se mai fac.

Și dacă am pierdut tilul, ce? Puteam să bat la Iași și mă bătea Craiova sau Astra. Eu știu că am fost drept și corect, și chiar când au fost lucruri nedrepte împotriva mea, eu am fost corect. O să facă Dumnezeu dreptate!”, a spus Gigi Becali, marți seară, la DigiSport.