Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 21 iunie 2018 Imaginile zilei

Publicat: 22/06/2018, 14:57
Actualizat: 04/07/2018, 12:49

Înfrangerea umilitoare suferită de Argentina în fața Croației domină toate știrile zilei de 21 iunie de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. ProSport a contabilizat principalele momente.

Gerard Pique, coechipierul lui Messi de la FC Barcelona atrage atenția celor care s-au aruncat să-l sfâșie pe Messi că decarul este cel care a calificat Argentina la acest campionat mondial, așa că dăruirea sa pentru culorile naționalei nu poate fi pusă la îndoială.

Câteva imagini surprinse în vestiarul naționalei Croației după victoria cu Argentina îl arată pe fundașul Dejan Lovren bucurându-se în stil balcanic.

Și iată cum își imaginează internauții atmosfera din vestiarul Argentinei:

Fostul internațional al lui AC Milan Franco Baresi sugerează într-un mesaj pe Twitter că adevăratul vinovat pentru rezultatul cu Croația este antrenorul Jorge Sampaoli.

Dezastrul a început în minutul 53, când portarul Caballero i-a făcut cadou o minge lui Rebic, iar croatul n-a ezitat să marcheze spectaculos. Luka Modric, printr-un șut de la 25 de metri în minutul 80 și Rakitic, după un contraatac ca în curtea școlii în prelungiri, au desăvârșit victoria despre care se va vorbi ani de-a rândul în Croația.

Microbiștii adevărați nu sunt prea surprinși de evoluția mediocră a Argentinei și amintesc cât de greu s-a calificat la acest turneu final.

Alții și-au imaginat cum ar arăta un suporter oportunist care a asistat la Argentina – Croația.

„Ronaldo a demonstrat astăzi de ce este mai bun decât Lionel Messi. Și asta fără să atingă mingea,” a ironizat Diego Maradona situația naționalei, care – dacă Islanda bate Nigeria – nu prea mai are șanse să iasă din grupa D.

AFP a surprins tristețea suporterilor argentinieni din Buenos Aires.

Peter Shilton, fostul portar al naționalei Angliei, căruia Maradona i-a marcat un gol „cu mâna lui Dumnezeu” la Mondialul din 1986, scrie că și-a întors Cel de Sus fața spre el în ajunul aniversării celebrului moment. El a remarcat că argentinienii au făcut cel mai slab joc din istorie de la un turneu final.

Un suporter argentinian explică de ce toate speranțele lor sunt puse într-o victorie a Nigeriei în partida cu Islanda.

Alături de Rusia, Uruguay și Franșa, Croația este calificată în optimile de finală.

Zlatko Dalic, antrenorul Croatiei savureaza gustul victoriei.

Într-adevăr, Argentina a jucat atât de prost, încât cronicarii au uitat cât de bine a evoluat… Croația.

Iată cum arată prima pagină a ziarelor de de la Zagreb:

Messi, în dialog cu Siri:

Franța s-a calificat în optimi, iar Kylian Mbappe a devenit – la 19 ani – cel mai tânăr marcator din istorie al „cocoșilor galici”. Totuși victoria lor putea fi compromisă, dacă șutul lui Aquino din ultimele minute de joc, n-ar fi lovit bara.

Suporterii lui Manchester United sunt supărați că, deși Paul Pogba a contribuit decisiv la fiecare din cele trei goluri marcate de francezi la acest turneu final, presa nu scrie decât despre frizura acestuia.

Fanii peruani au făcut fiesta ÎNAINTE de meciul cu Franța. După… și-au pregătit bagajele. Naționala lor va pleca acasă.

BBC îi admiră pe suporterii din Peru. Unii dintre ei și-au lăsat slujbele, și-au vândut mașinile sau chiar au făcut credite la bănci pentru a putea veni în Rusia la acest turneu final, la caree naționala țării lor s-a calificat după 36 de ani de pauză.

Microbiștii apreciază că Peru și Maroc au jucat cel mai frumos fotbal la acest campionat mondial, chiar dacă n-au trecut de faza grupelor.

Aventurile suporterilor peruani în drum spre Rusia continuă să fie urmărite cu simpatie.

Păcat de asemenea fani!…

Danemarca a început bine meciul cu Australia, cu golul lui Eriksen din minutul 7, dar a fost egalată jumătate de oră mai târziu, dintr-un penalty acordat abia după ce arbitrul spaniol Antonio Mateu a consultat sistemul de arbitraj video, deoarece nu observase un henț în careu.

Oracolul din Samara” o capră despre care localnicii pretind că ar avea darul predicției, a pronosticat 2-2 pentru meciul dintre Danemarca și Australia. Nu a greșit mult

Un vlogger a realizat un excelent reportaj printre suporterii danezi care au venit în orașul rus Samara, să-și susțină echipa națională.

Iată și o galerie foto cu cei mai frumoși suporteri de la Cupa Mondială din Rusia:

suporter

suporter argentina

suporteri croatia

suporteri franta

suporter peru

suporteri argentina

suporteri franta peru

suporter peru

suporteri argentina

suporteri danemarca

suporteri maroc

suporteri argentina

suporter peru

Foto: Hepta