Când s-ar juca restanța FC Botoșani – FCSB! Anunțul echipei lui Gigi Becali

Publicat: 19/08/2022, 21:58

Partida dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa şase a Superliga, a fost amânată. Ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 21:30, dar va fi reprogramată.

Meciul a fost amânat de către LPF, la fel ca Hermannstadt – CFR Cluj și Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova.

S-a solicitat reprogramarea fiindcă vor avea meciuri decisive joi, în manșa retur a play-off-ului Conference League.

Când s-ar juca restanța FC Botoșani – FCSB!

„Liga Profesionistă de Fotbal a decis vineri amânarea meciurilor pe care echipele românești angrenate în play-off-ul UEFA Europa Conference League trebuia să le dispute în etapa următoare a Superligii. Astfel, jocul de la Botoșani, de duminică, se va disputa, cel mai probabil, pe 25 septembrie, urmând ca ora să fie anunțată ulterior.

De asemenea, meciurile FC Hermannstadt – CFR Cluj și AFC Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova se vor disputa tot în preajma zilei amintite mai sus”, a fost mesajul celor de la FCSB.

Oficialii de la FC Botoşani susţin că datele partidelor menţionate vor fi comunicate ulterior. Biletele vândute pentru partida dintre FC Botoşani – FCSB rămân valabile pentru data reprogramării.

Ce a spus Gigi Becali despre reprogramarea meciurilor. „Noi, CFR și Craiova am făcut cerere la Ligă să amâne meciurile. Echipele din celelalte țări cum pot să amâne meciuri? Lui Gino îi este frică. Dar acum trebuie să îi frică dacă nu amână. Toata țara e împotriva lui dacă nu amână acum. Cine ține fotbalul? CFR, FCSB, Craiova. Dacă nu ajuți aceste echipe, ca să ajuți fotbalul românesc, atunci rămâi cu Târgoviște și cu Botoșaniul.

Ce regulament ar încălca? Ce zece zile? Liga face regulamentul. Nu e vorba că face pentru unul, ci face pentru fotbal. Eu cred că nu mai poate să refuze Liga cererea. Cum pot să amâne norvegienii două meciuri la rând și noi nu putem? Liga trebuie să țină cont de lumea fotbalului. O să joace Iftime cu cine vrea el, dar nu cu FCSB săptămâna asta. N-are cum să nu amâne meciul ăsta. Dacă ești împotriva fotbalului, la viitoarele alegeri te dăm afară (n.r. – pe Gino Iorgulescu, președintele LPF).

Iftime, dacă vrea bani de la Edjouma, trebuie să vrea să ne calificăm în grupe, deci să amânăm meciul. Că l-am umplut de bani pe Iftime”, a anunțat Gigi Becali la Pro Arena.