CAZUL FLORINEL COMAN. Gigi Becali, reacție incredibilă! Patronul FCSB amenință să se ducă peste judecător!

CAZUL FLORINEL COMAN. Gigi Becali, reacție incredibilă! Patronul FCSB amenință să se ducă peste judecător!
CAZUL FLORINEL COMAN. Gigi Becali, reacție incredibilă! Patronul FCSB amenință să se ducă peste judecător! / Sursa FOTO: prosport.ro
Publicat: 23/02/2021, 10:13

CAZUL FLORINEL COMAN. Gigi Becali îi ia apărarea lui Florinel Coman, fotbalist prins de polițiști că gonea cu mașina în mare viteză pe Autostrada Soarelui fără a avea permis de conducere! Vedetei de la FCSB i s-a întocmit dosar penal, iar în cel mai rău caz Coman ar putea ajunge chiar la închisoare.

Reacția lui Gigi Becali este incredibilă, finanțatorul liderului din Liga 1 merge până acolo încât spune că se va duce peste judecător, în apărarea fotbalistului său.

CAZUL FLORINEL COMAN. Gigi Becali: „Are carnet, dar e luat în altă țară”

În direct la Digi Sport, Gigi Becali (65 de ani) a insistat să lămurească situația lui Florinel Coman. Astfel, latifundiarul din Pipera susține că internaționalul român are un permis de conducere, dar este obținut în Ucraina și din acest motiv nu figurează în baza de date a Poliției Române.

„El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 km/h. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun «domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală». O să-l ierte și gata!”, a reacționat Gigi Becali.

CAZUL FLORINEL COMAN. Vedeta FCSB, dosar penal după incidentul de pe A2!

Din câte se pare, Florinel Coman a fost prins, luni, în jurul orei 17:25, conducând pe autostrada A2, pe sensul de mers spre București, cu viteza de 165 km/h.

În momentul în care vedeta FCSB a trebuit să prezinte polițiștilor de la Rutieră documentele, situația s-a complicat, în sensul că Florinel Coman ar fi arătat oamenilor legii un act asemănător unui permis de conducere internațional. Totuși, căutarea în baza de date a Poliției Române nu a scos la iveală că ar exista un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule pe numele Coman Florinel Teodor. Astfel, informația momentului este că polițiștii i-au întocmit dosar penal lui Florinel Coman, sub acuzația de conducere a unui vehicul fără permis auto.