Ce spune Hagi după ce Viitorul a bătut pe Dinamo în „Groapă”

Ce spune Hagi după ce Viitorul a bătut pe Dinamo în Groapă
Publicat: 07/11/2014, 23:37

„Sunt trei puncte importante obținute pe un stadion unde există tradiție. E bine că jucăm fotbal, că profităm de forma bună în care ne aflăm, dar regret faptul că am jucat doar o repriză, una doar ne-am apărat și nu e prima oară. Sunt fericit că sunt trei puncte frumoase, dar vreau să-i fac să creadă că putem juca 90 de minute la fel. Am pregătit meciul bine, am încercat să speculăm slăbiciunile adversarului, știam că putem declanșa contraatacuri dacă recuperăm mingi. Mitrea e un jucător care crește, e bine că a început să-i placă să joace fotbal, pentru că atunci când a venit la noi credea că n-o mai poată ajunge fotbalist. Cred că poate crește frumos”, a declarat Hagi.

El a afirmat că Patrick Petre trebuie să muncească mult de acum înainte și a subliniat că Dinamo este un exemplu pentru formația sa: „Dinamo joacă fotbal, dezvoltă bine faza de atac, are jucători tineri ca și noi, e un exemplu pentru noi, ar trebui să jucăm și noi ca ei pe faza ofensivă. Cred însă că au greșit în apărare. L-am felicitat pe Patrick Petre, dar el trebuie să muncească mult, deja s-a făcut cunoscut, dar drumul lui e lung. Mi-a fost teamă că se poate întoarce rezultatul, pentru că am făcut multe greșeli în repriza a doua. Nu e ușor pentru suporterii dinamoviști, ei vor să ajungă iar acolo sus, e normal să fie supărați când îi bate o echipă tânără”.

Hagi nu crede că jucători de la FC Viitorul ar putea fi convocați la echipa națională, exceptându-l pe Mitrea: „Unde suntem noi acum în clasament e greu să dai jucători pentru națională, poate doar Mitrea. E bine să ai jucători tineri, care să crească în jurul echipei, dar e foarte greu, naționala trebuie s-o construiești cu jucători din primele 5-6 echipe. Noi putem da jucători poate la U 21 sau celelalte echipei”, a comentat Hagi.

Formația FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase