Ce știe Hagi despre modul în care a preluat Gigi Becali clubul Steaua, dar nu spune. Declarația unui fost mare stelist care „aruncă în aer” fotbalul românesc

Ce știe Hagi despre modul în care a preluat Gigi Becali clubul Steaua, dar nu spune. Declarația unui fost mare stelist care aruncă în aer fotbalul românesc
Publicat: 01/06/2017, 17:43
Actualizat: 22/01/2019, 15:47

Reacția lui Hagi vine ca urmare a declarațiilor făcut de Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei ’86, care spus miercuri, 31 mai, la DigiSport, că dacă cei de la FCSB vor câștiga titlul de campioană la TAS, în urma procesului pe care-l vor plasa la tribunalul elvețian, poate Gheorghe Hagi va ieși să spună cu exactitate ce s-a întâmplat în momentul preluării clubului de către George Becali. În comunicat, Hagi susține că nu are absolut nicio implicare și nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990 și îi roagă pe cei care-l asociază cu lucruri pe care nu le cunoaște să aibă mai multă grijă atunci când îi folosesc numele.

Redăm mai jos, integral, comunicatul emis de Gheorghe Hagi:

„Având în vedere cele apărute în ziua precedentă (31 mai 2017) în unele publicații din mass-media, doresc să fac următoarele precizări:

– Nu am absolut nicio implicare și nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut la clubul Steaua din 1990 încoace. Orice s-a întâmplat la acest club nu are nicio tangență cu mine.
– Îi rog pe toți cei care mă asociază cu lucruri pe care nu le cunosc și în care nu am fost implicat să aibă mai multă grijă atunci când folosesc numele meu în astfel de circumstanțe.

Cu respect, Gheorghe Hagi”, scrie fostul internațional român pe site-ul clubului său, fcviitorul.ro.

În 2011, clubul patronat de Becali a fost acționat în instanță de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1. În aprilie 2012, Tribunalul București a respins cererea, decizie menținută de Curtea de Apel București. În decembrie 2014, ICCJ a dat dreptate, însă, clubului sportiv al armatei. De atunci, cele două grupări nu au ajuns la un acord privind folosirea mărcii Steaua de către clubul patronat de Gigi Becali, iar echipa de fotbal din Liga I joacă acum sub numele de FCSB și sub o altă emblemă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase