Cristiano Ronaldo, apărat de o fostă iubită: A fost un gentleman cu mine

Redactor:
Mihaela Măncilă
Cristiano Ronaldo, apărat de o fostă iubită: A fost un gentleman cu mine
Cristiano Ronaldo nu este deloc singur în lupta pe care trebuie să o ducă împotriva femeii din America, Kathryn Mayorga, care îl acuză că a violat-o într-un hotel din Las Vegas. Nu doar familia și clubul Juventus sunt de partea portughezului, pe scenă a apărut și o fostă iubită. Vezi ce spune napoletana Raffaella Fico despre relația cu fotbalistul.

Raffaella Fico, o napoletană, a povestit că a avut o relație de 11 luni cu jucătorul lusitan și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ronaldo. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2009, iar după doar câteva zile, Raffaella a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de atacantul lui Juventus.

„Am fost iubita lui timp de 11 luni și pot spune că Ronaldo este un băiat normal, liniștit și a fost un adevărat gentleman cu mine. Cum se comporta acasa? Se antrena, făcea abdomene după cină. Se uita la filme, se relaxa și făcea abdomene. Serii de 4-5 a câte 20 de abdomene”, a dezvăluit Raffaella Fico, la microfonul postului de radio din Italia, Radio 1.

Relația dintre cei doi a început la jumătatea lunii iunie în anul 2009, iar paparazzi i-au surprins pentru prima dată în backstage-ul concertului de la Lisabona, susținut de artistul englez Elton John.

Prins deja într-un caz de viol redeschis de curând de autoritățile din Las Vegas, Cristiano Ronaldo (33 de ani) ar putea avea și mai mari probleme din cauza unor noi acuzații.

Potrivit informațiilor oferite de presa engleză, Lesilie Stovall, avocata lui Kathrynh Mayorga, prima femeie care l-a acuzat direct pe fotbalist, a mai găsit alte fete care ar fi trecut prin episoade asemănătoare cu cel descris de clienta sa.

După ce săptămâna trecută a dezvăluit că a mai găsit o victimă a superstarului portughez, Stovall susține, acum, că a fost sunată de către o altă femeie care pretinde că a fost violată tot la finalul unei petreceri la care Ronaldo a luat parte.

În plus, britanicii de la The Sun au lansat informația conform căreia o a doua femeie i s-a plâns avocatului Stovall că a „a fost rănită de Cristiano Ronaldo”, în timp ce o alta i-a dezvăluit că, în 2009, a acceptat o înțelegere secretă cu lusitanul pentru a nu-l acuza public de viol. Deși nu a făcut publice numele autoarelor noilor acuzații, Stovall a dezvăluit că informațiile au ajuns la urechile anchetatorilor din Las Vegas care se ocupă de acest dosar.

Acuzele la adresa superstarului lui Juventus Torino nu se opresc aici. Tot The Sun a scris, duminică, pe larg despre cum Ronaldo s-ar fi culcat, în schimbul a 4.000 de euro, cu o fată pe nume El Mahroug. Partea care-l incriminează pe portughez e legată de faptul că evenimentul se petrecea în 2010, când El Mahroug, una dintre prostituatele din rețeaua lui Silvio Berlusconi, avea doar 17 ani. Potrivit legislației din Italia, țara în care Ronaldo s-a „încurcat” cu prostituata minoră, sexul plătit cu o persoană care nu a împlinit 18 ani e considerat infracțiune și se pedepsește ca atare. La fel ca în alte cazuri, Ronaldo a declarat că nu a cunoscut-o și nu a întâlnit-o niciodată pe Karima El Mahroug.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autoritățile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conținut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, polițiștii americani au închis ancheta, una pe care au anunțat că o vor redeschide la nouă ani și jumătate distanță.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public și să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Revista germană Der Spiegel, cea care a dezvăluit cazul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Kathryn Mayorga, a publicat actul prin care fotbalistul recunoștea, practic, faptele comise în 2009.

La începutul lunii, Ronaldo a spus pe contul de Twitter: „Resping cu fermitate orice acuzație care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă, total opusă felului meu de a fi și principiilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să-și facă reclamă pe seama mea. Sunt împăcat și asta mă va ajuta să aștept în liniște rezultatele acestor investigații”.

I firmly deny the accusations being issued against me. Rape is an abominable crime that goes against everything that I am and believe in. Keen as I may be to clear my name, I refuse to feed the media spectacle created by people seeking to promote themselves at my expense.

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) October 3, 2018

Inchide