Cristiano Ronaldo respinge cu fermitate acuzațiile de VIOL. DANSUL care i-ar putea distruge CARIERA

Cristiano Ronaldo respinge cu fermitate acuzațiile de VIOL. DANSUL care i-ar putea distruge CARIERA
Publicat: 04/10/2018, 14:06
Actualizat: 22/01/2019, 14:27

Portughezul a fost acuzat de Kathryn Mayorga (34 de ani), care susține că, acum nouă ani în Las Vegas, a fost forțată de CR7 să întrețină relații sexuale.

„Resping cu fermitate orice acuzație care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă,total opusă felului meu de a fi și principiilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să-și facă reclamă pe seama mea. Sunt împăcat și asta mă va ajuta să aștept în liniște rezultatele acestor investigații”, a spusRonaldo, pe contul personal de Twitter.

Totuși, pe internet a apărut un video în care fotbalistul dansează provocator cuKathryn Mayorga, într-un club. În videoclip se poate observa insistența cu care Ronaldo o abordează pe femeie din timpul dansului.

Cum s-ar fi întâmplat totul

Fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conținut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, polițiștii americani au închis ancheta, pe care o vor redeschide la nouă ani și jumătate distanță.

Pe 27 septembrie 2018, Kathryn Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public și să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Săptămâna trecută, germanii de la Der Spiegel au publicat o copie a plângerii depusă de femeie.

Avocații noului star al lui Juventus, de la Schertz Bergmann Rechtsanwalte, au oferit o primă reacție despre raportul întocmit de ziariștii germani, susținând că documentul ar fi fost publicat ilegal și că vor da în judecată cotidianul: „Vom cere daune morale, o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocații.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia CristianoRonaldoi-ar fi plătit americancei suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase