Cristiano Ronaldo s-a decis după plecarea de la Manchester United! Spaniolii de la Marca anunță viitoarea destinație

Publicat: 24/11/2022, 15:06

Newcastle United nu este prima opțiune pentru Cristiano Ronaldo. Atacantul ar putea ajunge în Arabia Saudită, după rezilierea contractului cu Manchester United

„Portughezul Rionaldo pare acum hotărât să facă pasul decisiv”, scrie Marca.

Cotidianul spaniol reaminteşte că vara trecută, a primit oferte substanţiale din Arabia Saudită pe care însă le-a refuzat.

El a primit o propunere de 242 de milioane de euro pentru două sezoane. Portughezul o respinsese pentru că voia să continue să lupte pentru titluri importante pntru Manchester United.

Cristiano Ronaldo s-a decis după plecarea de la Manchester United! Spaniolii de la Marca anunță viitoarea destinație

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United „de comun acord, cu efect imediat”, a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă.

„Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale”, a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.

„Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren”, a adăugat United în comunicat.

„În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit cu o încheiere anticipată a contractului. Iubesc Manchester United şi iubesc fanii şi asta nu se va schimba niciodată.

Cu toate acestea, cred că a fost momentul potrivit pentru mine să caut o nouă provocare. Îi doresc succes echipei pentru finalul sezonului şi în viitor”, a spus jucătorul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase