Dan Petrescu, în extaz după victoria celor de la CFR Cluj în meciul cu Slavia Praga din Conference League:  „Este jumătate de minune”

Publicat: 07/10/2022, 09:56

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că victoria cu 1-0 reușită pe terenul echipei Slavia Praga, în Grupa G a Conference League, este jumătate de minune. În fața cehilor nu poți câștiga fără noroc, a mai spus tehnicianul formației ardelene.

Pe Eden Arena din Praga,  CFR a obţinut prima sa victorie într-o grupă în care toate echipele au patru puncte şi golaveraj zero.

În celălalt duel de joi, FC Ballkani a învins-o pe Sivasspor cu scorul de 4-3.

Dan Petrescu, în extaz după victoria celor de la CFR Cluj în meciul cu Slavia Praga din Conference League:  „Este jumătate de minune”

Marcatorul unicului gol al partidei clujenilor cu Slavia Praga a fost Rangelo Janga, minutul 45. Atacantul se află la prima reușită pentru CFR.

La data de 13 octombrie, CFR Cluj va juca în Gruia returul cu Slavia Praga.

„Exact ce am zis înainte de meci: trebuie să avem un portar inspirat, să avem puţin noroc, am ţinut doi atacanţi, chiar dacă au venit peste noi şi ne-au dominat. În opinia mea, nu ştiu dacă a câştigat vreo echipă aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare şi decât cea cu Celtic din deplasare, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm şi noi în calcule pentru calificare. Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câştigat cu noroc. Oricine vine aici câştigă doar cu noroc”, a spus Dan Petrescu la Pro Arena.

Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu ştiu cum puteai să câştigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar ştiţi şi voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulţumit de munca mea şi îmi văd de treaba mea în continuare. Au voie să bea o bere băieţii. Eu nu beau bere, o să beau ceai – Dan Petrescu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase