DECES. Fotbalul românesc, în stare de șoc! Jucător la U Cluj, mort la doar 21 de ani! Mărturii cutremurătoare ale apropiaților

Redactor:
Gândul
DECES. Fotbalul românesc, în stare de șoc! Jucător la U Cluj, mort la doar 21 de ani! Mărturii cutremurătoare ale apropiaților
DECES. Fotbalul românesc, în stare de șoc! Jucător la U Cluj, mort la doar 21 de ani! Mărturii cutremurătoare ale apropiaților / Sursa FOTO: https://wips.plug.it

Început teribil de săptămână pentru fotbalul românesc. Un jucător legitimat gruparea Universitatea Cluj, Joseph Bouasse Perfection, a decedat la vârsta de 21 de ani. Școlit în Italia, la academia puternicei formații AS Roma, Bouasse Pefection  semnase cu „Șepcile roșii” acum trei luni.

Fotbalistul camerunez își propunea o relansare a carierei la U Cluj. Liga 2, cu ale ei dueluri puternice, vezi adversarele la promovare ale ardelenilor, era șansa ideală pentru Joseph Bouasse Perfection.

Din păcate, Divinitatea a avut alte planuri cu el. Potrivit publicaţiei Football Italia, ex-mijlocaşul Romei a suferit un stop cardiac spontan în noaptea de duminică spre luni, 25 mai.

„O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la AS Roma, a murit”, a titrat și publicaţia Serie B News.

„AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno şi este aproape de rudele sale şi in aceste momente grele”, a reacționat în urmă cu scurt timp conducerea clubului AS Roma.

Apropiații care l-au cunoscut sunt șocați de moartea jucătorului de la U Cluj. „Este incredibil! Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță cu mai mulți prieteni. Nu-mi vine să cred. Am luat legătura și cu ei, nici lor nu le venea să creadă. La Roma eram amici chiar dacă jucam la cluburi rivale”, a reacționat Joseph Minala, camerunezul rivalei Lazio.

Camerunezul Bouasse Perfection a fost descoperit de Walter Sabatini în urma unui trial organizat la Trigoria, în 2016. A jucat doar la echipa U19 a capitolinilor.

La echipa mare a celor de la Roma a bifat doar antrenamente, avându-i colegi printre alții pe Francesco Totti și Daniele De Rossi.

În februarie 2020 a fost împrumutat pentru o jumătate de sezon la U Cluj.

Inchide