Dezvăluire la patru zile după moartea lui Ekeng: ”Nu știu ce s-a întâmplat cu acele salvări”

Dezvăluire la patru zile după moartea lui Ekeng: ''Nu știu ce s-a întâmplat cu acele salvări''
Publicat: 10/05/2016, 10:42

Conducerea fotbalului românesc a fost pusă la zid după moartea camerunezului Patrick Ekeng. Altfel stăteau lucrurile în trecut, dezvăluie Dumitru Dragomir.

„Eu, cât am fost la LPF, am dat câte o salvare gratis la cluburi. Nu știu ce s-a întâmplat cu acele salvări, dar cei de acum ar fi trebuit măcar să verifice dacă salvările sunt dotate corespunzător”, a spus Dragomir, conform Dolce Sport.

Numai că Prunea l-a luat peste picior pe fostul șef de la Ligă. „Dacă vedeți ambulanțele pe care le-au primit cluburile pe vremea aceea, celebrele break-uri… Haideți să fim serioși!”, a spus Prunea.

Apoi, fostul dinamovist și-a îndreptat acuzele spre sindicatul fotbaliștilor: „Uitati-vă și dumneavoastră ce înseamnă meseria de fotbalist. Cred că băieții merită mai mult respect, pentru că banii se fac greu. E inadmisibil să se întampla așa ceva. Ajutați jucătorii! Fără ei ați sta toți pe acasă. În Comitetul Executiv se jignesc jucătorii, sunt făcuți analfabeți… E posibil așa ceva, ca sindicatul să nu facă nimic!? Păi ce sindicat e ăsta?”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase