Două nume grele s-au retras de la Transylvania Open! Motivele din spatele acestor decizii de ultimă oră

Două nume grele s-au retras de la Transylvania Open! Motivele din spatele acestor decizii de ultimă oră
Publicat: 07/10/2022, 15:32

Irina Begu s-a retras, din motive medicale, de pe tabloul principal al turneului Transylvania Open. Concursul WTA 250 începe în acest weekend la BT Arena în Cluj-Napoca.

Begu, numărul 33 în clasamentul mondial, a jucat ultimul meci săptămâna trecută, fiind învinsă de Ana Bogdan în sferturile turneului WTA 250 de la Parma, cu 6-2, 7-6 (8/6).

Irina Begu a avut un cel mai bun sezon al ei din 2014 încoace şi viza revenirea în primele 30 de jucătoare ale lumii. În 2022, ea a jucat semifinale la Sankt Petersburg, optimi de finală la Roland Garros şi a câştigat două titluri, unul WTA 125K la Bucureşti, iar celălalt la Palermo – WTA 250.

De ce lipsește Emma Răducanu?

Britanica Emma Răducanu, locul 67 WTA, nu va mai participa la Transylvania Open WTA250, turneu care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 8-16 octombrie 2022.

„Din păcate, Emma Raducanu este obligată să se retragă de la Transylvania Open din cauza unei accidentări la încheietură.

Însănătoşire grabnică, Emma! Aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem curând”, au anunţat organizatorii turneului.

Eugenie Bouchard faxe senzație la Cluj-Napoca

Eugenie Bouchard (Canada, 28 de ani) a făcut spectacol pe străzile din Cluj-Napoca înaintea turneului WTA 250 Transylvania Open (10 – 16 octombrie).

Eugenie Bouchard s-a îndrăgostit din prima de România, fost ocupantă a locului 5 mondial spunând că este „înnebunită” după țara noastră, deși a petrecut numai o zi în Ardeal.

Eugenie Bouchard are 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram. „Genie” a fost considerată fata de aur a tenisului mondial, ea ocupând locul 5 WTA în anul 2014. În același sezon, Bouchard a învins-o pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon, cu 7-6(5), 6-2.

Bouchard a ajuns la Cluj-Napoca și s-a cazat într-un hotel de cinci stele, apoi a ieșit la plimbare, dorindu-și să viziteze cât mai multe obiective turistice.

La Transylvania Open, turneu ajuns la ediţia a doua, vor concura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA pentru campioană şi premii totale în valoare de 251.750 de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase