Dragomir: Știu despre oricare din lumea sportului mai multe decât știu despre mine

Dragomir: Știu despre oricare din lumea sportului mai multe decât știu despre mine
Publicat: 24/09/2013, 14:51
Actualizat: 24/09/2013, 14:51

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că a scris două cărți despre persoanele din lumea sportului, despre care știe mai multe decât despre el, dar nu l-a lăsat fiul său, Bogdan Dragomir, să le publice înainte de a părăsi funcția de la ligă.

„Orice mi s-a spus de-a lungul vieții, doar că sunt prost nu. Eu am o inteligență diabolică nativă. Dacă îmi lipsea inteligența, puteam eu să mă strecor prin comunism și neo-comunismul ăsta? Tuturor care mă calcă pe bombeuri le dau un șut în fund. Știu despre oricare din lumea sportului mai multe decât știu despre mine. Am înmagazinat totul în creier și în cele două cărți, dar nu m-a lăsat Bogdan să le publicăm, dar o să o fac după când plec de aici. Nu le public neapărat să fac bani, deși o să fac mulți bani, pentru că o să râdeți. La mine vin toate informațiile din sport și le pun cap la cap”, a subliniat Dragomir.

Referindu-se la disputa pe care o are cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Dragomir spune că a fost atacat de cei doi soți și astfel a fost nevoit să le răspundă. „Vizavi de scandalul care s-a iscat, eu sunt o șulfă mai bătrână și nu am dat niciun nume, nici al doamnei și nici al domnului. Dacă ei s-au regăsit în această alăturare de cuvinte, nu am ce face. Sunt așa de speriat încât cel mai mult poate să scoată un meci nul. Mie nu îmi mai e frică nici de Dumnezeu, mi-am educat copiii cum trebuie și nu am rămas dator la nimeni, nici măcat la stat. Nu am pomenit niciun nume de doamnă, de antrenor. Ei m-au atacat și am răspuns că sunt o curvă din altă categorie”, a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir a afirmat că el nu are de pierdut din acest scandal, ci doar familia Reghecampf, pentru că este tânără. „Eu am de pierdut sau ei că sunt tineri? Sunt niște tineri care nu au dat de greutăți în viața lor. Eu am vorbit frumos de ei, dar ea a crezut că poate să dea în toată lumea. A lovit în Pițurcă, în Ienei și credea că mai are unul”, a completat Dragomir.

Oficialul LPF a menționat că el nu începe niciodată vreun scandal, ci doar îl termină, atunci când este atacat. „Eu pot să nimicesc orice viperă când îi văd răutatea, dar eu nu sunt rău. Ați auzit că eu am început un război cu cineva? Nu, eu doar îl termin. Mă pot ridica la orice nivel, dar pot să fiu și șarpe de Dudău, care să nu dea din coadă când mușcă. Pot să fiu și nevăstuică, dar și aproape de limita murdăriei, pentru că mă apăr. Spuneți-le celor care vor să se lupte cu mine că eu în decursul vieții m-am luptat cu stelele nu cu licuricii”, a adăugat Dragomir.

Dimitru Dragomir a avut un schimb de replici prin intermediul mass-media cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și cu soția acestuia, impresarul Anamaria Prodan, după ce președintele LPF a criticat evoluția echipei Steaua în meciul cu Schalke 04 din Liga Campionilor (scor 0-3), precum și schimbările făcute de tehnician la această partidă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto