Fanii Rapidului au luat foc după de derby-ul cu CSM București din Sala Polivalentă: „Suntem scârbiți de tot acest circ cu biletele”

Fanii Rapidului au luat foc după de derby-ul cu CSM București din Sala Polivalentă: Suntem scârbiți de tot acest circ cu biletele
CS Rapid Bucureşti, campioana României / Sursa foto: Rapid Bucuresti - Alte Sporturi
Publicat: 31/01/2023, 09:02
Actualizat: 31/01/2023, 09:06

CSM Bucureşti a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti, scor 27-26 şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

Oficialii giuleșteni au fost nemulțumiți de atitudinea conducătorilor de la Primăria Capitalei care au oprit multe bilete pe care nu le-ar fi vândut „la liber”, ci doar propriilor fani.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32).

Fanii rapidiști au reacțoinat printr-un comunicat de presă, scrie ProSport.

Fanii Rapidului au luat foc după de derby-ul cu CSM București din Sala Polivalentă: „Scârbiți de tot acest circ cu biletele”

„Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, facând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu!

Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

Ați strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate ați putut aduna în voi!

Ați câștigat, probabil, și titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!

Mulțumim tuturor rapidiștilor prezenți la meci, mulțumim Peluza Nord – Rapid București pentru susținere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiți convinși că iubirea față de un club de tradiție nu depinde de rezultate și de vuvuzele”, se arată în comunicatul CS Rapid.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase