FOTBAL. România se oferă să găzduiască mai multe meciuri de la Euro! VIDEO

Redactor:
Gandul
FOTBAL. România se oferă să găzduiască mai multe meciuri de la Euro! VIDEO
FOTBAL. România dă cu flit Europei. Suntem gata să găzduim mai multe meciuri de la Euro! VIDEO / Sursa foto: betmag.ro

Afirmații cel puțin surprinzătoare făcute de ministrul Tineretului şi Sportului. Liberalul Ionuț Stroe îi informează pe occidentali că România este dispusă să găzduiască mai mult de patru meciuri la Euro 2020, dacă alte țări din UE se retrag din cauza problemelor economice și sociale!

Ministrul Ionuț Stroe a făcut aceste declarații într-o înregistare video postată pe Facebook. Amânat pentru anul viitor, turneul final al Campionatului European ar trebui să se dispute în 12 țări de pe continent. În plină pandemie de Covid-19, unele orașe-gazdă s-ar putea retrage din parteneriatul cu UEFA, crede șeful MTS, care se grăbește să anunțe că România este gata să organizeze mai mult de patru jocuri, câte i-au fost rezervate.

„Din păcate, există în Europa oraşe dintre cele organizatoare care resimt mult mai dur impactul acestei pandemii şi deja au anunţat, oficial sau nu, că au dificultăţi în a-şi onora angajamentul luat. În acest context, pot spune foarte clar şi limpede că noi ne afirmăm disponibilitatea în a prelua organizarea acestor meciuri! Pentru că este o chestiune care ţine de onoarea, ţine de imaginea şi posibilităţile acestei ţări. Acest lucru l-am discutat şi cu premierul Ludovic Orban, l-am comunicat şi preşedintelui FRF şi suntem dispuşi să organizăm mai multe meciuri la Bucureşti”, a precizat Ionuț Stroe.

Convins că este atât de simplu să organizezi un turneu final de anvergura Euro 2020, ministrul PNL anunță că avem deja „o Hotărâre de Guvern care practic va reconfirma în mod oficial angajamentul nostru ferm pentru organizarea acestui extrem de important eveniment. Probabil că mâine va intra în şedinţa de Guvern. Este un document care practic declară de interes public şi de importanţă naţională acest Euro de anul viitor”.

Din angajamentul luat față de UEFA, România nu a respectat în totalitate niciunul dintre punctele stabilite în contract. Statul român a promis că va construi stadioane și baze sportive de antrenament pentru echipele vizitatoare, dar numai arena din Ghencea este într-o fază avansată a lucrărilor și s-ar putea încadra în termenul final de predare la cheie. În Giulești și pe Arcul de Triumf, lucrările sunt în toi (dar pe stilul românesc). În plus, nu avem nicio legătură feroviară cu Aeroportul Henri Coandă pentru preluarea fluxului de suporteri. Astfel, zeci de mii de microbiști din Europa vor da piept cu aglomerația de pe DN1 la intrarea în Capitală.

Grație lobby-ului făcut de fosta conducere a FRF, România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Euro 2020. Ediţia aniversară (60 de ani de la primul C.E.) se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti, Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania).

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
FOTO. Avocata superbă, `vânată` de fotbaliști! Cine este Andreea Roșca
FOTO. Ea e femeia pentru care Walter Zenga ar fi părăsit-o pe Raluca! Seamănă foarte...
Când vine, de fapt, iarna în România. Data în care va începe să ningă
Marea Britanie vrea să reducă perioada de carantină la 10 sau chiar 7 zile. România...
Mulți se plâng că 2020 e cel mai rău an din istorie. Care este, de...
Cine e bărbatul celebru care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte de amor...
Ce a ajuns să facă Mariana Moculescu după ce s-a lăsat de videochat? Femeia trăiește...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Nicolae Ceaușescu, gest RUȘINOS față de Arsenie Boca. De ce l-a amenințat și a făcut...
Anunț uimitor despre pensii: se întâmplă acum cu banii a milioane de români
Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este...
Gaze urât mirositoare? Alimentele care la declanșează și când poate fi vorba de cancer la...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti
Inchide