Fotbaliștii de la Dinamo și-au primit salariile restante, dar nu de la investitorii spanioli

Fotbaliștii de la Dinamo și-au primit salariile restante, dar nu de la investitorii spanioli
(FOTO: ProSport)
Publicat: 18/02/2021, 00:27
Actualizat: 18/02/2021, 00:30

Suporterii echipei de fotbal Dinamo București au anunțat, miercuri, că „la jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit salariile pe luna ianuarie, din bani colectați prin programul „Doar Dinamo București!”. Aceasta e o situație fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar și a fotbalului românesc, mai ales la nivel de Liga 1.

Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit suporterii lui Dinamo”, transmit susținătorii „câinilor roșii”, citați de Mediafax.

Suporterii afirmă că pentru lumea fotbalului românesc, acest lucru este ceva neobișnuit, în condițiile în care în Liga 1 mai sunt probabil doar două cluburi unde sunt achitate salariile pe luna ianuarie.

Reprezentanții suporterilor dinamoviști subliniază că succesul lor în a demonstra că un club poate fi ținut de suporteri deranjează.

În scrisoarea lor către suporteri, dinamoviștii le mulțumesc pensionarilor, „câinilor” tineri, copiilor și tuturor celor care au făcut efortul de a contribui cu câte puțin la această performanță și îi îndeamnă pe cei care încă nu au făcut-o să se alăture programului DDB.

Intenția inițiatorilor este acum aceea de a colecta prin platforma DDB încă un milion de lei, pentru a sprijini clubul să își obțină licența și să plătească salarii și alte cheltuieli.

De la mijlocul lunii decembrie, Alex Couto nu mai e director general la Dinamo! Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie

Spaniolul Alejandro Couto Lago nu mai e directorul general al FC Dinamo Bucureşti. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie, anul trecut, la mijlocul lunii decembrie.

București, 14 decembrie 2020. Consiliul de Administrație Dinamo 1948 a decis astăzi, în unanimitate, revocarea domnului Alejandro Couto Lago din funcția de director general al societății noastre. Până la desemnarea unui nou director general, clubul Dinamo București va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (președinte al Consiliului de Administrație) și Cornel Țălnar (membru al Consiliului de Administrație) în raporturile cu Federația Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituțiile bancare din România și partenerii clubului”, suna comunicatul oficial al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Tot atunci, Consiliul de Administrație al clubului a luat în discuție un nou plan de redresare financiară, sportivă și administrativă pentru Dinamo București, a precizat președintele Constantin Eftimescu.

Ionuţ Negoiţă a plecat de la Dinamo. A vândut clubul unei companii spaniole din industria imobiliară

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a plecat de la Dinamo anul trecut, în luna august, după ce acționarul a vândut clubul unei companii spaniole din industria imobiliară, un grup de investiții condus de Pablo Cortacero, care a încercat să cumpere și două cluburi de fotbal iberice: Almeria şi Getafe.

Acesta e un moment istoric pentru Dinamo, fiind pentru prima dată în cei 72 de ani de existență când clubul este condus de o societate internaţională, scrie Mediafax.

Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reuşit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanţă şi sper să reuşim promovăm Dinamo Bucureşti în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc şi în cupele europene”, declara Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al clubului, pe 13 august 2020.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Cea mai puternică furtună solară din ultimii 20 de ani loveşte Pământul. Cum ar putea afecta...
Când vine vara în România? Meteorologii au făcut anunțul
Vești bune despre Florin Piersic. Medicii de la Spitalul ”Foișor” au facut anunțul: ”Se alimentează...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Carmen Grebenișan, vacanță costisitoare după divorț. Vedeta nu s-a abținut de la nimic
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Ce spune Alexandru Rafila despre bacteria nosocomială luată de Florin Piersic de la o branulă
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
O nouă cercetare arată care este secretul satisfacției în relații