Gică Hagi, prima reacție după meciul „nebun” în care s-au ratat trei penalty-uri: „Fotbalul e o necunoscută, când crezi că e ușor, e mai greu”

Gică Hagi, prima reacție după meciul nebun în care s-au ratat trei penalty-uri: Fotbalul e o necunoscută, când crezi că e ușor, e mai greu
Publicat: 03/04/2017, 23:27

„Meciurile din play-off sunt grele, noi ne-am arătat tinerețea. Începem jocul bine, dar după aceea vine o echipă ca Astra peste tine, cu mingi lungi. Sunt momente, fotbalul e o necunoscută, când crezi că e ușor, e mai greu. La primul penalty s-a dus Chițu, apoi i-am zis lui Coman să bată”, a afirmat Gheorghe Hagi la DigiSport.

Hagi a mărturisit că la începutul sezonului nu se aștepta ca echipa sa să aibă un asemenea parcurs.

„Echipa noastră e foarte tânără, dar suntem pe meritul nostru acolo. Important e că noi confirmăm, că meciurile grele le jucăm bine. Nu suntem mai buni decât celelalte cinci echipe. Toate echipele sunt foarte bune. La începutul sezonului, nimeni nu s-a gândit că vom ajunge în această poziție. Nici eu. Suntem singura echipă din toate care nu are nici cea mai mică presiune

Depindem de noi, nu mai depindem de alții. Am avut tupeul să joc cu trei jucători de ’98 în teren și cu încă unul de ’97. Sunt copii, le dau șansă și vom vedea”, a adăugat Hagi.

Florinel Coman, care a contribuit la cele două goluri ale formației sale, după care a ratat un penalty, a afirmat: „Cred eu că am făcut un meci bun. Ne-am adunat foarte bine, am sperat să luăm cele trei puncte și iată că am și reușit. Ce pot să zic, am vrut să dau gol vă dați seama. Îmi pare rău că nu am reușit să marchez, dar sunt bucuros că am reușit să luăm cele trei puncte”.

Astra Giurgiu a pierdut, luni, meciul jucat pe teren propriu împotriva formației FC Viitorul, scor 1-2, în etapa etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu rămâne pe ultimul loc din play-off, cu 23 de puncte, în timp ce echipa condusă de Gheorghe Hagi acumulează 33 de puncte și se menține pe primul loc în aceeași ierarhie.