Gică Popescu a ajuns la Calafat, pentru a participa la înmormântarea tatălui său. PRIMA IMAGINE cu Gică Popescu ieșind din închisoare

Gică Popescu a ajuns la Calafat, pentru a participa la înmormântarea tatălui său. PRIMA IMAGINE cu Gică Popescu ieșind din închisoare
Publicat: 15/05/2014, 09:33
Actualizat: 31/07/2014, 14:04

Gică Popescu a ajuns joi, în jurul orei 8.00, la casa părinților săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliția din localitate. Fostul internațional nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor la sosirea la casa părintească, ci doar le-a mulțumit acestora după ce i-au transmis condoleanțe.

Popescu a ieșit din Penitenciarul Rahova joi dimineață, în jurul orei 4.30 și s-a grăbit să se urce în mașina care îl aștepta în fața unității de detenție.

La Calafat a ajuns, tot joi dimineață, și Gică Hagi, fiind așteptați să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu și alți oameni din fotbal.

Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13.00, la cimitirul central din Calat.

Reprezentanții Penitenciarului Rahova precizau, cu o zi în urmă, că nu pot da informații despre permisia lui Gheorghe Popescu, întrucât acesta a solicitat ca jurnaliștii să nu fie informați cu privire la situația sa actuală.

Cererea lui Gică Popescu a fost analizată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova. Popescu avea obligația să se prezinte, imediat cum ajunge, la secția de poliție, pentru a anunța că se află în oraș.

Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soțului sau soției, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică. În acest caz, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pe o durată de cel mult cinci zile.

„Solicitarea pentru ieșirea din penitenciar va fi însoțită de precizarea, de către deținut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerarului urmat, precum și a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieșire din penitenciar”, prevede Legea 254.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vârstă de 71 de ani, a murit marți dimineață, în urma unui infarct.

Luminița și Gică Popescu au transmis, marți, un scurt comunicat agenției MEDIAFAX, în care cer reprezentanților mass-media „să dea dovadă de înțelegere” și să le acorde „liniștea și decența cuvenite”, după decesul lui Constantin Popescu, tatăl fostului fotbalist.

„După cum ați aflat, familia noastră trece, din nou, printr-un moment extrem de greu. Sperăm că și de această dată reprezentanții mass-media să dea dovadă de înțelegere în ceea ce ne privește și să ne acorde liniștea și decența cuvenite acestei situații. Vă mulțumim pentru înțelegere, Luminița și Gică Popescu”, se arăta în comunicat.

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa de trei ani, o lună și zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.

Constantin Popescu spunea, în 6 martie, la două zile de la condamnarea fiului său, că nu și-a imaginat niciodată că acesta va ajunge să fie închis.

„Niciodată în viața mea nu mi-am imaginat că fiul meu va fi închis. Îmi aduc aminte că eu i-am spus lui Gică, atunci când a plecat la 17 ani de la Calafat să joace la Craiova, să aibă grijă ce face în viață că nu vreau să mă facă de râs. Să știți că băiatul meu nu m-a făcut niciodată de râs, nici măcar acum când a ajuns la închisoare”, spunea Constantin Popescu.

El afirma că fiul său va mai putea face multe în fotbal după ce va fi eliberat. „Poate să mai facă multe în fotbal, după ce iese. Tot în fotbal îi va fi locul, are Școala de Fotbal la Craiova”, spunea Costică Popescu.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a spus, la România TV, că dacă ar fi președinte, l-ar grația din prima zi pe fostul fotbalist Gică Popescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...