Gigi Becali a cumpărat casă unei familii cu 7 copii, ducând plasmă, mașină de spălat și pahare de cristal. „Alexandre, om te-ai făcut, mă”

Gigi Becali a cumpărat casă unei familii cu 7 copii, ducând plasmă, mașină de spălat și pahare de cristal. Alexandre, om te-ai făcut, mă
Publicat: 24/10/2012, 17:09
Actualizat: 01/02/2019, 00:45

Gigi Becali a mers, miercuri, cu elicopterul în Gorj, unde a cumpărat o casă pentru o familie cu șapte copii, căreia i-a adus plasmă, mașină de spălat, pahare de cristal, spunând că a văzut cazul la televizor și că i-a fost teamă că dacă nu face nimic nu va ști ce să spună la Judecata de Apoi.

Europarlamentarul Gigi Becali a venit cu un elicopter în comuna gorjeanã Văgiulești pentru a cumpăra o casă pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatăl a șapte copii, șase dintre ei aflându-se într-un orfelinat din Târgu Cărbunești, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel de-al șaptelea copil are doi ani și pe timpul verii a fost crescut de părinți sub cerul liber.

Becali a spus că s-a hotărât să ajute familia Bucur după ce a văzut povestea acesteia la televizor, susținând că i-a fost teamă că dacă nu va face nimic la Judecata de Apoi va fi pedepsit de Dumnezeu.

„M-am întrebat dacă la Judecata de Apoi mă întreabă Dumnezeu: «Te-ai uitat la televizor?» (n.r. – unde a fost difuzat cazul familiei Bucur), că răspund «M-am uitat Doamne!» și dacă mă întreabă ce am făcut ca să-i ajut pe acești oameni eu ce să spun atunci?”, a declarat Becali.

Gigi Becali a fost primit cu pâine și sare după ce a coborât din elicopter, el mergând apoi la casa pe care a cumpărat-o cu 45.000 de lei.

Proprietara imobilului și-a primit banii de la Becali în timp ce acesta participa în direct la o emisiune televizată.

„Am apreciat-o pe doamna că nu a mărit prețul așa cum au făcut alții, când au auzit că Becali e cumpărătorul. A spus de la început 450 de milioane de lei, așa a rămas”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a venit și cu un microbuz plin cu obiecte electrocasnice, respectiv o plasmă TV, un frigider, o mașină de spălat, dar și mese, paturi, linguri și chiar pahare de cristal, el mirându-se atunci când a văzut paharele descărcate în curtea casei.

„N-ai putut, băh, să iei din alea de plastic, ce, crezi că-i trebuiau din astea de cristal?!”, i-a strigat Becali unui bărbat care cumpărase produsele respective.

„Alexandre, om te-ai făcut măh”, i-a spus Becali lui Alexandru Bucur, tatăl celor șapte copii, căruia i-a dat și 5.000 de lei.

„Am uitat să îți iau niște cazmale, o greblă, ce-ți mai trebuie ție pe aici pe lângă casă”, a spus Becali, în timp ce sătenii adunați în curtea casei cumpărate de acesta se mirau de generozitatea omului de afaceri.

Lângă Becali au fost aduși toți membrii familiei Bucur, pe lângă copilul de doi ani care a dormit sub cerul liber, fiind prezenți și ceilalți șase copii.

Europarlamentarul a cerut ca toți cei șase copii să nu mai fie duși înapoi la orfelinat, reprezentanții centrului de plasament explicându-i însă acestuia că trebuie parcurse anumite proceduri pentru revenirea copiilor la părinții lor.

Becali a insistat ca toți copii să doarmă noaptea următoare la ei acasă, iar la un moment dat l-a întrebat pe unul dintre băieți unde vrea să doarmă, acasă sau la orfelinat, băiatul răspunzând: „Oriunde”, spre dezamăgirea europarlamentarului.

Gigi Becali i-a cerut lui Alexandru Bucur să aibă grijă de toți copii săi și l-a asigurat că îl va ajuta cu bani pentru că știe că nu are unde să muncească.

În cele câteva zeci de minute în care s-a aflat în gospodăria de la Văgiulești, Becali a declarat de mai multe ori că Alexandru Bucur trebuie să facă și mai mulți copii, el criticându-l pe europarlamentarul PDL Sebastian Bodu pentru că nu a devenit încă tată.

„Alexandre încă cinci copii să faci că eu te voi ajuta cu bani. Păi așa dă România înainte, nu cu unu ca Bodu, care la 43 de ani nici însurat nu este, ce să mai vorbim de copii”, a spus Becali.

Afirmațiile sale au fost comentate diferit de către localnici, femeile fiind convinse că vor fi și ele ajutate cu bani dacă vor spori natalitatea în comună.

„Păi să mă apuc și eu să fac acum șapte copii, dacă tot dă Becali bani”, a spus una dintre femeile din sat.

Europarlamentarul a plecat spre București cu elicopterul care îl aștepta pe terenul de fotbal din curtea școlii generale din centrul comunei.

În urma sa, localnicii spuneau că oricine altcineva din sat ar fi meritat banii, numai soții Bucur nu, mai ales că, în trecut, ei și Primăria Văgiulești i-au ajutat cu bunuri și chiar cu o casă pe care au distrus-o, o parte din bunuri fiind vândute pe băutură.

„Aici a greșit că ăștia acum or să se apuce să vândă tot pe băutură. Să veniți peste câteva zile și să vedeți că se alege praful din ce le-a adus Becali aici. Păi nu le-a dat Primăria casă și au ars parchetul iarna că le-a fost lene să își facă rost de lemne din timp?! Își făcuseră o groapă în mijlocul camerei și acolo își făceau nevoile! I-am ajutat și noi cât am putut, dar nu ai cu cine, mai ales după ce ne-am dat seama că ne cam dispar lucruri de prin gospodărie după ce îi chemam pe ei pe la noi”, a spus una dintre localnicele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
EXCLUSIV: Cât timp trebuie să fierbi ouăle de Paște ca să nu le crape coaja....
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern