Gigi Becali îi dă o replică dură lui Nicolae Dică, după ce antrenorul a spus că a adus 20 de milioane de euro echipei FCSB: „Ce vină am eu că ăia în vestiar îți săreau în cap?”

Gigi Becali îi dă o replică dură lui Nicolae Dică, după ce antrenorul a spus că a adus 20 de milioane de euro echipei FCSB: „Ce vină am eu că ăia în vestiar îți săreau în cap?”
Starețul Gigi Becali. Patronul FCSB și-a construit propria mănăstire, în Oltenia! / Sursa FOTO: https://www.prosport.ro
Publicat: 02/11/2022, 16:00

Nicolae Dică s-a despărțit de FCSB marți, după ce preluase echipa în iulie 2022. Alături de el, de la clubul lui Becali, au plecat și antrenorii secunzi Viorel Tănase şi George Cotigă.

Dică a pregătit echipa în 23 de meciuri oficiale în acest sezon, 12 în Superliga, una în Cupa României şi zece în preliminariile şi grupele Conference League, bilanțul fiind de 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

El a calificat echipa în grupele unei competiţii europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB şi în sezonul 2017 – 2018, când roş-albaştrii au ajuns până în primăvara europeană.

Gigi Becali îi dă o replică dură lui Nicolae Dică, după ce antrenorul a spus că a adus 20 de milioane de euro echipei FCSB

După plecarea de la formația roș-albastră, Dică a declarat că a adus 20 de milioane de euro echipei lui Becali, dar omul de afaceri a venit cu o replică după, așa cum arată colegii de la ProSport.

„Așa este tată, Dică are dreptate. Nu vă minte cu nimic. Mi-a adus atâția bani în cont, dar Nicule, tată, ce vină am eu că începuseră ăia în vestiar să îți sară în cap?

Nu crezi că începusei să ai și o problemă în vestiar? Lasă pe la antrenamente, unde mai comentează unul sau altul, eu mă refer la alte lucruri. Nici cu Dawa nu a fost în regulă ce s-a întâmplat după meci, la Cluj. De data asta tu ai avut mână liberă de la mine, iar ce îmi ziceai tu, nu am fost eu de acord? Ai văzut Croitoru la Mititelu? Când a văzut omul că e depășit de situție a ridicat mâna”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Ce declara Nicolae Dică, după plecarea de la FCSB! „Puteţi pune titlul: Nicolae Dică, un an şi opt luni la Steaua, 20 de milioane de euro”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase