Globe Soccer Awards | Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul secolului 21

Globe Soccer Awards | Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul secolului 21
Globe Soccer Awards | Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul secolului 21 / Foto: Globe Soccer Awards, Facebook
Publicat: 28/12/2020, 08:44

Dubai Globe Soccer Awards şi-a decernat duminică seara premiile pentru superlativele anului 2020 şi ale secolului 21 în fotbal. S-au acordat titlurile de cel mai bun jucător, antrenor şi club în 2020, dar s-au desemnat şi personalităţile fotbalistice ale secolului 21.

Cel mai aşteptat moment a fost cel al acordării premiului pentru Cel mai bun fotbalist al secolului. Acesta i-a revenit lui Cristiano Ronaldo, la concurenţă cu Leo Mesi şi Ronaldinho.

Foto: Facebook

Jucătorul anului 2020 a fost numit Robert Lewandowski.

La categoria tehnicieni, titlul pentru antrenorul secolului a ajuns la Pep Guardiola, iar cel pentru antrenorul anului la neamţul Hans-Dieter Flick.

S-au acordat şi două premii pentru întreaga carieră, ele revenindu-le lui Iker Casillas şi lui Gerard Pique.

Nici echipele de club nu au fost neglijate. Bayern Munchen s-a ales cu titlul de cea mai bună echipă a anului, în timp ce Real Madrid a fost încoronată echipa secolului.

Organizatorii au mai acordat premii speciale clubului Al Ahli, pentru cea mai bună echipă din Orientul Mijlociu, şi lui Jorge Mendes, pentru cel mai bun impresar al secolului.

Ediţia specială Dubai Globe Soccer Awards din 2020 a avut loc duminică seara în exclusivistul hotel Armani, una dintre cele mai luxoase locaţii din Dubai, situat în iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume.

Evenimentul a fost transmis în direct în întreaga lume.

Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus. De ce a fost ironizat fotbalistul portughez de un celebru virusolog italian

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) a primit, în sfârșit, vestea bună că s-a vindecat de coronavirus, potrivit unui anunț al clubului la care evoluează, Juventus Torino, scrie Reuters.

Cristiano Ronaldo a efectuat un nou test astăzi iar rezultatul a fost negativ. Prin urmare, jucătorul s-a vindecat după 19 zile şi poate ieşi din izolare”, se arată într-un comunicat al clubului, citat de Agerpres.

Din cauza infecţiei cu coronavirus, Ronaldo a ratat un meci al naţionalei Portugaliei, cu Suedia, şi patru partide ale lui Juventus, printre care şi cele cu Dinamo Kiev (echipa antrenată de Mircea Lucescu) şi FC Barcelona din Liga Campionilor. Următorul meci al lui Juventus este cu Spezia în Serie A, duminică.