Gravidă în opt luni a ARBITRAT 15 ore la concursul de la Atena!

Publicat: 29/03/2023, 12:30

Adriana Mitroi, antrenoarea Amaliei Lică, mai are puțin și naște dar nu poate să stea departe de sala de antrenament și de concursurile la care merge cu micuța gimnastă, acolo unde și arbitrează. La competiția de la Atena, antrenoarea a arbitrat de la 8 dimineața până la miezul nopții.

Adriana Mitroi antrenoarea Amaliei Lică, noua revelație a gimnasticii ritmice, nu poate să stea departe de sala de antrenament și de concursuri, deși mai are puțin și naște.

„Mai am doar 6 săptămâni până nasc, vreau să vin la sala până nu mai pot”, a declarat Adriana Mitroi, antrenoare Amalia Lică.

Gravidă în opt luni a arbitrat 15 ore la concursul de la Atena

Adriana nu doar antrenează ci și arbitrează. La ultimul concurs, cel de la Atena, care i-a adus Amaliei 4 medalii de aur, antrenoarea a arbitrat…15 ore!

A fost destul de greu pentru că a fost un concurs extraordinar de lung am început la 8 jumătate să arbitrăm și am terminat pe la 11 și jumătate seara”, a spus și Adriana Mitroi, antrenoare Amalia Lică.

Adriana Mitroi o antrenează pe Amalia de când aceasta avea doar 6 ani și recunoaște că are emoții la toate concursurile ei. „Destul de mari mai ales atunci când arbitrez pentru atunci când stau la masă simt că nu pot să fac prea multe pentru ea. Când sunt lângă ea și sunt ca antrenoare simt că am un aport și pot să o ajut fix înainte să intre pe covor”, a completat Adriana Mitroi.

La jumătatea lui iulie, Amalia își dă cel mai important examen din carieră. Gimnasta de 14 ani va participa la Campionatele Mondiale pentru Juniori care vor fi în premieră la Cluj: „Avem și sportive cu care să accesăm niște rezultate foarte foarte bune este senzațional pentru noi”.

După ce va naște, Adriana și-a propus să stea foarte puțin acasă: „În iulie voi fi prezentă la campionatul mondial, va trebui să arbitrez”.

Mondialul de gimnastică ritmică va fi în iulie, la Cluj

România va găzdui în premieră Campionatul Mondial de gimnastică ritmică. Competiția va avea loc la Cluj Napoca între 7 și 9 iulie, la sala BTarena și va fi un eveniment măreț.

„Este un vis frumos, eu visez de foarte mult timp să fac o competiție mare în România. Până acum am organizat etape de cupe mondiale și un Grand Prix, dar faptul că putem organiza un campionat mondial, primul campionat de gimnastică ritmică din România, pentru noi este o mare onoare. Drumul spre marile performanțe va începe la Cluj și suntem foarte bucuroși că avem o echipă puternică atât la nivel individual, gimnaste junioare, Amalia Lică și Elisa Garac, cât și la proba de ansamblu de junioare. România va participa în formulă completă și vom accesa toate clasamentele campionatului mondial”, a anunțat Irina Deleanu, președinte Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Irina Deleanu dezvăluie că organizarea acestui campionat mondial o face să nu doarmă noaptea: „Este mare stres pentru că trebuie puse la punct foarte multe detalii, atât de ordin financiar pentru că de acolo pleacă totul, până la ultimul detaliu de tehnică, de costume, de ce culori folosim în sală”.

Până acum la competiție sunt înscrise 61 de țări și 1111 participanți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei de Ziua Femeii!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn
Boala care o chinuia pe Mioara Roman. Doctorii au diagnosticat-o greșit
Oraşul din România cu şomaj zero. Se caută "urgent" cel puţin 1.000 de muncitori
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Filmul tragediei din Centrul Vechi! De ce a fost bătută fără mila tânăra de 25...
De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Regretatul artist a ajuns la Urgențe...
Cum a transformat un guvernator un oraş "interzis" într-un paradis turistic în doar 26 de...
Continuă calvarul pentru fosta asistentă a lui Capatos! Au intrat peste ea în casă 😲
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Elena Udrea e în lacrimi! Decizia venită chiar acum
Noutățile Netflix martie 2024. Ce filme și seriale noi apar
Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Furnicile de deșert au o abilitate de navigare neobișnuită